Με διπλή προπόνηση συνέχισε χθες ο ΠΑΣ Γιάννινα


PAS-GIANNINA LOGO

 

Ο Γ. Πετράκης μετά την ήττα στη Βέροια, προτίμησε να «χαρίσει» την Τρίτη στους παίκτες του ώστε να ξεκουραστούν και να «καθαρίσει» το μυαλό τους, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας ο γάμος του Κρίστιαν Τσάβεζ έδωσε αφορμή για ένα μικρό γλέντι.
Έτσι χθες οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν στο γήπεδο, όπου το πρωί έκαναν προπόνηση δύναμης στο γυμναστήριο και το απόγευμα δούλεψαν σε ασκήσεις ειδικής αντοχής και υποομαδική τακτική.
Απουσίαζαν ο Τσάβεζ, ο οποίος φιλοξενούσε συγγενικά πρόσωπα που ήρθαν στην πόλη μας για την γαμήλια τελετή, ο Ίλιτς λόγω κάποιων ενοχλήσεων στον αστράγαλο ο Κοροβέσης που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Γιαννιώτης που έχει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική.

Έρχεται «μίνι» προετοιμασία
Μετά την αναβολή των αγώνων του Σαββατοκύριακου λόγω του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού Κ. Κατσούλη και τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας που ακολουθούν την επόμενη εβδομάδα, ο ΠΑΣ θα «ξαναπατήσει» γήπεδο το διήμερο 18 - 19 Οκτωβρίου.
Το πιο λογικό «σενάριο» είναι οι υποχρεώσεις της αναβληθείσας 6ης αγωνιστικής να μεταφερθούν το συγκεκριμένο διήμερο, ενώ λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει η περίπτωση να γίνει τότε η κανονικά προγραμματισμένη 7η αγωνιστική και η ημερομηνία για την 6η να μπει σε διαθέσιμη «σφήνα» στο μέλλον.
Πάντως το ντόπιο συγκρότημα θα έχει την ευκαιρία μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις να κάνει μια «μίνι» προετοιμασία, ανασυντάσοντας δυνάμεις σε όλους τους τομείς.
Τα επόμενα τρία παιχνίδια με Λεβαδειακό, Πανιώνιο και Καλλονή θεωρούνται πολύ κρίσιμα και θα πρέπει σ’ αυτά να καλυφθεί το χαμένο έδαφος απ’ την εντός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη και την διπλή ήττα σε Κέρκυρα - Βέροια.
Οι Γιαννιώτες φίλαθλοι άλλωστε εκφράζουν ήδη ανοιχτά την ανησυχία τους για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα και η τεχνική ηγεσία καλείται να βρει άμεσα τις λύσεις που θα την βγάλουν απ’ το «αδιέξοδο».

Σε Παγκ. Πρωτ/μα Ζίου - Ζίτσου
Χάλκινο μετάλλιο για Γιαννιώτισσα αθλήτρια

• Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα JU JITSU -15 ετών, που διεξήχθη πρόσφατα η μαθήτρια του 5ου Γυμνασίου Ιωαννίνων Μορφούλα Ζερβουδάκη, αθλήτρια του Νικηφόρου Ιωαννίνων  (με προπονητή τον Μπάμπη Ζάραγκα) και του ΑΣ Δίας Ιωαννίνων (με προπονητή τον Ανδρέα Μιμιγιάννη) κατέκτησε επάξια το χάλκινο μετάλλιο, με δύο νίκες και μια ήττα.
«Για άλλη μια φορά τα παιδιά μας, εν' μέσω μιας γενικότερης κρίσης (οικονομικής αλλά και κοινωνικής), καταφέρνουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα και να δίνουν το στίγμα των δυνατοτήτων της νέας γενιάς γεμίζοντάς μας υπερηφάνια, χαρά και ΕΛΠΙΔΑ για το μέλλον», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Και οι Δρομείς Ιωαννίνων στην 12η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

LAMPADHDROMOI DROMEIS-1 10 14

• Την περασμένη Κυριακή η Ηπειρώτικη κοινωνία ήταν αλληλέγγυα στους Εθελοντές Αιμοδότες. Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, δεν θα μπορούσε να λείψει από την 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, συμμετέχοντας με άλλους Συλλόγους και φορείς και στις τρεις Λαμπαδηδρομίες, ώστε να στηριχτεί το έργο και η προσφορά των Εθελοντών Αιμοδοτών.
«Η προσπάθεια των Εθελοντών Αιμοδοτών, δίνει τεράστια αξία στην λέξη ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ και η παρακαταθήκη πολιτισμού και προσφοράς, που έχουμε ως Έλληνες, δεν μας επιτρέπει  να αδιαφορούμε…», τονίζεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.

Πρωτάθλημα Πυγμαχίας από αύριο στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ

• Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας θα διεξαχθεί από αύριο, Παρασκευή και έως την Κυριακή, 5 Οκτωβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Λιμνοπούλας, από τον Αθλητικό Σύλλογο Tiger Boxing Club και το ΑΣΑΕΔ, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών.
Η τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος θα γίνει αύριο, ώρα 5 μ.μ., παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Κων/νου Γαζή και στις 5:30 μ.μ. θα ξεκινήσουν οι προκριματικοί αγώνες. Το Σάββατο οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9 π.μ. και την Κυριακή στις 11 π.μ..

Πρωϊνός Λόγος

  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου