Banner Πανω
 
 
 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

H Oμοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου, καλεί τα μέλη της και όλους τους Πωγωνίσιους να αγκαλιάσουν και να παραβρεθούν σε όλες τις 3ήμερες εκδηλώσεις, με την επωνυμία «Καλπάκεια 2017», που συνδιοργανώνουμε μαζί με τον Δήμο μας.

θα ήταν απαραίτητη η παρουσία σας την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, ημέρα έναρξης των τριήμερων εορτασμών των «Καλπακίων», και ώρα 18:15, στην επιμνημόσυνη δέηση, που θα τελεσθεί στο Μνημείο Πεσόντων στο Χάνι Δελβινακίου.

Αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στους ηρωϊκώς πεσόντες άνδρες του Ανεξαρ- τήτου Τάγματος Δελβινακίου κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940. Στεφάνια θα καταθέσουν εκπρόσωποι των Tοπικών Aρχών και των Αδελφοτήτων.

Ακολούθως, στο Πνευματικό Κέντρο Δελβινακίου θα πραγματοποιηθεί ομιλία της φιλολόγου Νόννη - Βλάχου Λευκοθέας, με θέμα «1940, το Πωγώνι στα χαρακώματα της λευτεριάς», αφιερωμένη στην ηρωϊκή επέτειο.

Είναι χρέος όλων μας, να τιμήσουμε με την παρουσία μας τους Πωγωνίσιους πατεράδες και παππούδες μας, που ήταν πρωταγωνιστές στον ένδοξον αυτόν αγώνα. Έτσι θα διατηρήσουμε την Εθνική παράδοση και μνήμη μας ζωντανή, στους δύσκολους αυτούς καιρούς.

 

 

Για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

 

 

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γενικός Γραμματέας

Γρηγόριος Άρμπυρος                                     Στυλιανός Λιάγκος


Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: kapsalisharis@yahoo.gr