Banner Πανω
 
 
 

Καρλούτσος - Βαρθολομαίος: Oι ρασοφόροι εκβιαστές και τα έργα τους

 

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στις ΗΠΑ με την περίπτωση ολοκλήρωσης των έργων ανοικοδόμησης του αγίου Νικολάου στο κάτω Μανχάττταν, που καταστράφηκε Σεπτέμβριο 2001, με το τρομοκρατικό χτύπημα στους ''δίδυμους Πύργους''.

Και ενώ η Αρχιεπισκοπή ετοιμάζεται να ενημερώσει την Ομογένεια γιά την πορεία του έργου και την συλλογή χρημάτων, ο φάδερ 'Αλεξ (Καρλούτσος), σαμποτάρει ανοιχτά, αποτρέποντας όσους υποσχέθηκαν να δώσουν χρήματα, να υλοποιήσουν την υπόσχεσή τους, πιστός στο ''δόγμα'' του, ''αν δεν φύγει ο αρχιεπ. Δημήτριος δεν θα ολοκληρωθεί το έργο''.

Με δεδομένο ότι ο αλαζόνας ''μιζαδάρος'' παπαΚαρλούτσος, είναι ''άτυπος αρχιεπίσκοπος Αμερικής'', ως ''εισπράκτορας'' του εκβιαζόμενου-αποτυχημένου ''οικουμενικού'' Πατριάρχη, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι κάνει τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες, με την ανοχή ή και ενθάρρυνση του Βαρθολομαίου!!! Πληροφορηθήκαμε επίσης, ότι είναι αυτός που παρακίνησε το Port Authority να ''πιέσει'' την Αρχιεπισκοπή, ώστε να ξαναρχίσει το έργο. Με την λογική, αφού δεν μαζεύτηκαν τα χρήματα, το έργο δεν ολοκληρώνεται.

Μην ξεχνάμε και την παρέμβαση του κολλητού του παπαΚαρλούτσου, του δισεκατομμυριούχου Γιάννη Κατσιματίδη το καλοκαίρι που έλεγε ''θα δώσω χρήματα αν φύγει ο Δημήτριος''. Μπορεί ο ''μπακαλόγατος'' να μην έδωσε ποτέ χρήματα γιά έργα της Ομογένειας, αλλά ως ''όργανο'' του φάδερ 'Αλεξ, είναι καλός. Ίσως να οφείλεται π.χ. στην εκτίμηση που έχει η σύζυγός του, γιά τον φάδερ 'Αλεξ.

Ο εκβιασμός ξεκάθαρος. Δεν δίνουμε χρήματα ή αποτρέπουμε όσους θέλουν να δώσουν, αν δεν φύγει ο Δημήτριος. Δηλαδή, ''δεν μας ενδιαφέρει το έργο ανοικοδόμησης αγίου Νικολάου, αλλά να φύγει ο Δημήτριος'', γιά να έχουμε νέο αρχιεπίσκοπο, π.χ. την εκλεκτή του Καρλούτσου ''Εμμανουέλα'' εκ Παρισίων ''να μας κάνει τα θελήματα και να κυβερνάμε''.

Από κοντά και η ξεφτίλα της δημοσιογραφίας, ο ημερήσιος ''Εθνικός Κήρυξ'' (γνωστός ως ''κόρακας'') Αστόριας Νέας Υόρκης, που ξεπουλά την Ομογένεια γιά μιά ''χούφτα δολάρια'', ως ''σκυλάκι'' του Καρλούτσου. Και η Ομογένεια τον έστειλε εκεί που του άξιζε. Στα ''σκουπίδια'', αφού η κυκλοφορία του είναι απελπιστικά χαμηλή.

Από την άλλη πλευρά, ο δειλός αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, δεν θέλει να κάνει το αυτονότηο: Να ζητήσει από τις Αρχές να ελέγξουν την υπόθεση ''εξαφάνισης'' περίπου 8 εκατομ. δολαρίων από δωρεές γιά την ανοικοδόμηση του αγίου Νικολάου, γιά να μάθουμε ΠΟΥ κατάληξαν τα χρήματα. Σε λογαριασμούς του αποτυχημένου φιλοχρήματου Βαρθολομαίου ή αλλού; Να μάθουμε και γιά τις ''μίζες'' που έπαιρνε ο Καρλούτσος, ως ''μεσολαβητής'' γιά συλλογή χρημάτων. Ο δειλός και άβουλος Δημήτριος, δεν θέλει να δημιουργήσει προβλήματα που θα θίξουν τον εκλεκτό του Βαρθολομαίου. Κι έτσι, ανοιχτά, ο φάδερ 'Αλεξ, εκβιάζει. Στο Φανάρι έχουν καταλάβει τι εστί Καρλούτσος, αλλά δεν κάνει τίποτα ο Βαρθολομαίος, επειδή τον ''κρατά'' ο φάδερ 'Αλεξ, σε πολλά, βασικά οικονομικά.

Γιά να ξαναρχίσει και να ολοκληρωθεί το έργο, χρειάζονται ακόμα περίπου 25 εκατ. δολάρια, αφού το κόστος από 30 εκατ. έφτασε στα 80. Τα μισά από τα 25, τα έχουν υποσχεθεί δωρητές. Αυτούς πιέζει στα κρυφά o φάδερ 'Αλεξ, γιά να μην τα δώσουν. Με την λογική, ο Δημήτριος δεν μάζεψε το χρήμα, ανίκανος, άρα αντικατάσταση.

Με την πάροδο των χρόνων καταλάβαμε όλοι ότι η παρουσία του διεφθαρμένου παπαΚαρλούτσου στην Εκκλησία και στην Ομογένεια, μόνο μεγάλη ζημιά έκανε.

Μήπως έχουμε καθυστερήσει, ως Ομογένεια, να κάνουμε το αυτονόητο; Επειδή Βαρθολομαίος και λοιποί, μόνο ένα πράγμα υπολογίζουν: Το χρήμα. Μήπως θα έπρεπε η Ομογένεια να μην δώσει ούτε ένα δολάριο σε Αρχιεπισκοπή, Μητροπόλεις, ίσαμε να εκδιωχθεί ο διεφθαρμένος ''πρακτορίσκος'' φανερών και μυστικών ''υπηρεσιών'', ο φάδερ 'Αλεξ; Αρκετή ζημιά έκανε στην Ομογένεια και στην Εκκλησία. Ίσαμε πότε θα τον ανεχόμαστε;

(Υπογραφή: +Ο Αμερικής Καλάμιος, υπέρτιμος και εξαρχος Ωκεανών, Ειρηνικού τε και Ατλαντικού - 3 Φεβ. '19)

 

Πότε θα ξαναρχίσουν τα ''σενάρια'' γιά ''αποπομπή'' του αρχιεπ. Δημήτριου;

Ο ''άτυπος αρχιεπίσκοπος'' στις ΗΠΑ και εισπράκτορας του ''οικουμενικού'' Βαρθολομαίου (που με τις διαιρετικές του πράξεις κατάντησε πατριάρχης της μισής Ορθοδοξίας), ο φάδερ 'Αλεξ (Καρλούτσος), γιατί ησύχασε και δεν χρησιμοποιεί την φιλική του εφημερίδα ''Εθνικός Κόραξ'' Αστόριας Νέας Υόρκης, να μας ''βομβαρδίσει'' πάλι με ''έγκυρες πληροφορίες'', περί ''επικείμενης αποπομπής'' του αρχιεπίσκοπου Δημήτριου; Η Ομογένεια ανησυχεί, επειδή στερείται το γέλιο που προκαλούν τα ''έγκυρα'' δημοσιεύματα της ημερήσιας.

Τέτοια ησυχία περί τα εκκλησιαστικά είναι...ανησυχητική. Οφείλει ο ''Κόραξ'' να ενημερώσει πάραυτα την Ομογένεια, αφού συμβουλευτεί χαρτορίχτρα, επειδή ο φάδερ 'Αλεξ τον παραμυθιάζει, πότε υπολογίζει ότι θα γίνει η αντικατάσταση. Πότε θα έρθει ο διάδοχος και εκλεκτός του φάδερ 'Αλεξ, που λέγεται ότι θα είναι ''Εμμανουέλα'' εκ Παρισίων; Και αυτό, επειδή ο Βαρθολομαίος έχει έλξη στις ''ξεφωνημένες'', που υποδύονται μητροπολίτες και αρχιεπίσκοπους. 'Ετσι, ελέγχει καλύτερα και εισπράττει καλύτερα.

Το ''Κ'' συμφωνεί με τον ''Κόρακα'' σε κάτι: Να γίνει αρχιεπίσκοπος ΗΠΑ μετά την εθελούσια αποχώρηση Δημήτριου, ο γραφικός που υποδύεται τον μητροπολίτη Νέας Υερσέης, τον οποίον προωθεί η εφημερίδα Αστόριας. Καλύτερα ένας γραφικός, παρά μιά ''Εμμανουέλα'', εκλεκτή του Καρλούτσου.

Φυσικά, υπάρχει και εναλλακτική λύση. Να γίνει αρχιεπίσκοπος ο ''άγαμος'' και σερνικός Νίκος Ανδριώτης, αφού πρώτα τον εξομολογήσει ο (της αυτοκεφαλίας) Στάθης Βαλιώτης.

Μπορεί και η Εκκλησία να έχει βαρέσει διάλυση στις ΗΠΑ, ακολουθώντας την διάλυση της ''οργανωμένη Ομογένειας'', αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσουμε και το γέλιο. Σοβαρότητα στα εκκλησιαστικά δεν υπήρχε, ούτε θα υπάρξει. Προέχει η ''κονόμα'' γιά τον ''οικουμενικό'' και διαιρετικό Βαρθολομαίο. Κονόμα και γιά τα ''σούργελα'' που υποδύονται τους μητροπολίτες. Αυτό, το κατάλαβαν και τα... νήπια στις ΗΠΑ, γι' αυτό άδειασαν οι εκκλησίες από ''πιστούς''. Τα κορόϊδα του ''ποίμνιου'' εξαπατήθηκαν και κατάλαβαν την βρωμιά και την ασυδοσία των εμπόρων-ρασοφόρων. Το μόνο που δεν έχουμε μάθει ακόμα είναι, με πόσα εκατομμύρια δολάρια προμήθευσε ο φάδερ 'Αλεξ τον ''οικουμενικό'', από το ταμείο για ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου (κάτω Μανχάτταν). Αλλά, αργά ή γρήγορα, θα το μάθουμε, έστω σε αίθουσα Δικαστήριου.

Σημ.: Τι σεβασμό να έχουμε στο Φανάρι, όταν σε αυτό υποδύεται τον ''οικουμενικό πατριάρχη'' ένας ''έμπορας-επιχειρηματίας'', που γιά το χρήμα εξευτελίζει την Ορθοδοξία, είναι ευάλωτος στις ''θελήσεις'' φανερών και μυστικών ''Υπηρεσιών'', όπως έγινε και με την περίπτωση της Ουκρανίας (αυτοκέφαλο), μετά από ''επιθυμία'' της Ουάσιγκτον, με αντάλλαγμα 25 εκατ. δολάρια;;;

(Υπογραφή: +Ο Αμερικής Καλάμιος, υπέρτιμος και έξαρχος Ωκεανών, ''Ειρηνικού τε και Ατλαντικού'')

24 Ιαν. 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες από το ''ΚΑΛΑΜΙ''

 


Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: kapsalisharis@yahoo.gr