Έντονη η δραστηριότητα της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων

KSENODOXOI

• Κινητικότητα παρατηρείται τελευταία στους κόλπους των ξενοδόχων Ιωαννίνων, σε μια προσπάθεια προβολής του Νομού, με απώτερο σκοπό φυσικά την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών σε όλη την περιοχή.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν εντάχθηκε και η πρόσφατη επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων στα γραφεία του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.
Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Βλάχος και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Γιώργος Τάσσος, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την λειτουργία του Τουριστικού Οργανισμού, ώστε κάτω από κατάλληλες προϋποθέσεις να λειτουργήσει ανάλογο μοντέλο στα Γιάννενα και ίσως στην Ήπειρο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τους Δήμους, το Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο κλπ,  με συντονιστή τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Στρ. Ιωάννου.
Την αντιπροσωπεία ενημέρωσαν ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Γρηγόρης Τάσιος και ο Δ/ντής Δημοσίων Σχέσεων Γιώργος Μπρουτζάς. Ακολούθησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργο, παρουσία και της Περιφερειακής Συμβούλου Αικατερίνης Ζωγράφου.
Συναντήσεις με Tour Operators
Στο μεταξύ, η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων συνεχίζει τις επαφές της με διάφορους ξένους Tour Operators και στο πλαίσιο αυτό φιλοξενεί από σήμερα 15 Ιταλούς, οι οποίοι πραγματοποιούν ένα ταξίδι γνωριμίας στην περιοχή μας.
Τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων θα έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν μαζί τους, όπου και θα τους παρουσιάσουν όλα τα τουριστικά προϊόντα της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, προσβλέποντας σε μια μελλοντική συνεργασία μαζί τους.
Εξάλλου, στις 10 Δεκεμβρίου το γραφείο του ΕΟΤ Τουρκίας σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Ηπείρου προγραμματίζουν την διοργάνωση  Β2Β συναντήσεων με Τούρκους Tour Operators  στην Κωνσταντινούπολη στο Συσμανόγλειο Μέγαρο.

Πρωϊνός Λογος