Σε κυκλοφορία ξανά η εθνική Ιωαννίνων – Άρτας
terovo-kathizisi

Σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκαν οι πρώιμες, αλλά απολύτως απαραίτητες εργασίες στην εθνική Ιωαννίνων – Άρτας, στο ύψος του Τερόβου, όπου ο δρόμος παρέμεινε κλειστός από την περασμένη Κυριακή, λόγω μίας εξαιρετικά μεγάλης κατολίσθησης.
Η αντιμετώπιση του φαινομένου ήταν εξαιρετικά δύσκολη και με τις πρώτες εκτιμήσεις αλλά και με την εξέλιξη της κατολίσθησης δινόταν ένας αρχικός χρόνος αποκατάστασης πλέον των έξι μηνών.
Η κινητοποίηση όμως της Περιφέρειας Ηπείρου και η καθοριστική συνδρομή της κατασκευαστικής εταιρείας ΤΕΡΝΑ, που διέθεσε πλήθος μηχανημάτων και οχημάτων από τα εργοτάξια της Ιόνιας Οδού, είχε διαφορετικό αποτέλεσμα και ο δρόμος δόθηκε αργά χθες το απόγευμα σε κυκλοφορία, με τη διέλευση των οχημάτων να γίνεται για κάποιες εκατοντάδες μέτρα σε χωμάτινη επιφάνεια.
Ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την εταιρεία τονίζοντας, πως απαιτούνται και κάποιες ακόμη εργασίες οι οποίες θα γίνουν το επόμενο διάστημα από την Περιφέρεια. 
Εφημ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ