Διαγραμμίσεις, διαβάσεις ΑμεΑ και νέες πινακίδες περιλαμβάνει το έργο της βελτίωσης και επέκτασης της οριζόντιας

και κατακόρυφης σήμανσης στην δημοτική ενότητα Ιωαννίνων, με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ.

 

Η Δημοτική Επιτροπή ενέκρινε την μελέτη, κατασκευή και τους όρους δημοπράτησης του έργου που αφορά σε συντηρήσεις των ήδη υφισταμένων διαγραμμίσεων και κατασκευή νέων, την αφαίρεση υφιστάμενων διαγραμμίσεων, τη διαμόρφωση διαβάσεων για πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες σε υφιστάμενα πεζοδρόμια και νησίδες, με την αποξήλωση της υπάρχουσας πλακόστρωσης – κρασπέδων και την πλήρη ανακατασκευή τους, την τοποθέτηση ανακλαστήρων οδοστρώματος και την αντικατάσταση παλαιάς και φθαρμένης κατακόρυφης σήμανσης με νέα.

Για μια πιο ολοκληρωμένη και οργανωμένη παρέμβαση για την οδική ασφάλεια σε όλη την πόλη έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος έργων Κώστας Γκόγκος. «Πρόκειται για μια συνολική προσέγγιση που διασφαλίζει ότι το οδικό δίκτυο γίνεται πιο ασφαλές και λειτουργικό για όλους. Πεζούς, μαθητές, οδηγούς και ευάλωτες ομάδες. Είναι ένα έργο που βελτιώνει την καθημερινότητα και αναβαθμίζει ουσιαστικά το επίπεδο ασφάλειας στη Δ.Ε. Ιωαννίνων», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

πηγη.Εφημ.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB. Δώσε δύναμη στην προσπάθειά μας!!

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

Θέλεις πραγματικά να γνωρίσεις τα χωριά του Πωγωνίου,της Ζίτσας,της Κόνιτσας και όλα τα Ιστορικά και Εκκλησιαστικά Μνημεία τους;;Θέλεις να ακούσεις αυθεντικό κλαρίνο από Εκδηλώσεις και Πανηγύρια:::Επισκέψου και κάνε  εγγραφή στο κανάλι μας TZOURLAKOS στο YouTube και διάλεξε ένα από τα 1400 βίντεο μέχρι στιγμής και συνεχίζουμε!..