Ιωάννινα: Δύο μουσικές βραδιές στην πόλη


Δύο μουσικές βραδιές στην πόλη

Δύο σημαντικές συναυλίες ετοιμάζεται να φιλοξενήσει απόψε και αύριο ο Πολυχώρος Αγορά: σήμερα, εμφανίζεται ο Μάκης Σεβίλογλου (βλ. σχετικό διαγωνισμό στο www.agon.gr) και αύριο ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Ο Σεβίλογλου (τιμή εισόδου 10 ευρώ τηλέφωνο κρατήσεων  2651079855 ) έρχεται με τη μουσική παράσταση«Παράθυρο ανοιχτό» και μαζί του παίζουν οι μουσικοί Αποστόλης Βαγγελάκης, κλαρίνο, Ζήσης Κασσιάρας, βιολί, Δημήτρης Λάππας, κιθάρες ακουστικές και άταστη, Δημήτρης Κίτσιος, κοντραμπάσο, Βαγγέλης Κοντόπουλος κοντραμπάσο, Κώστας Μερετάκης, ηπειρώτικο ντέφι, Αουρέλ Κίρζιο, βιολί, φωνητικά, Νίκος Σιδηροκαστρίτης , τύμπανα και Θάνος Σταυρίδης, νταούλι.

…και ο Νιόνιος

Αύριο, έρχεται ο Διονύσης Σαββόπουλος για μια ακόμα εμφάνιση στα Γιάννενα, με τα τραγούδια του που μόνο συστάσεις δεν έχουν ανάγκη. Το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ στην προπώληση και 14 ευρώ στην είσοδο (μπύρα 4 ευρώ, ποτό 6 ευρώ) και μαζί του παίζουν οι Γιώτης Κιουρτσόγλου(μπάσο), Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά) και ο ενορχηστρωτής Ορέστης Πλακίδης (keyboards-programming).

 

…και διαγωνισμός

Ο «Η.Α.» κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου το Σάββατο το βράδυ στον Πολυχώρο Αγορά. Η διαδικασία είναι η εξής: στέλνετε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.μέχρι σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι με τα στοιχεία σας και την ένδειξη «για συναυλία Σαββόπουλου» ή τηλεφωνείτε στο  2651026300  σήμερα, 10-11 το πρωί. Οι νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση και θα ανακοινωθούν στο www.agon.grτην Παρασκευή 22 Μαρτίου μετά τις 15.00 και στην έντυπη έκδοση του Σαββάτου, 23 Μαρτίου.

Πηγή: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ