Εθελοντικός καθαρισμός του ποταμού Αώου

 Εθελοντικός καθαρισμός του ποταμού Αώου

Μαζί με δωρεάν ράφτινγκ το Σάββατο 31 Αυγούστου

Το Σάββατο 31 Αυγούστου οι εταιρείες υπαίθριων δραστηριοτήτων No Limits και Trekking Hellas Ηπείρου, σε συνεργασία με τον Δήμο Κόνιτσας και άλλους φορείς της περιοχής, θα καθαρίσουν τις όχθες του Αώου ποταμού, από την γέφυρα του Μπουραζανίου μέχρι τη Μεσογέφυρα, απόσταση περίπου 4,5 χιλιόμετρα.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, οι δύο εταιρείες θα πραγματοποιήσουν δωρεάν κατάβαση ράφτινγκ στο ίδιο τμήμα του ποταμού, σε όσους θα συμμετέχουν στον καθαρισμό. Σε εθελοντές που θα έρθουν από άλλη περιοχή εκτός Κόνιτσας, θα προσφερθεί χώρος για κατασκήνωση στη βάση της No Limits στο Μπουραζάνι, δίπλα στο ποτάμι.
Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 26550-23777 και 6944751418 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Υπεύθυνος επικοινωνίας: Νίκος Κυρίτσης.

Πρωϊνά Νέα