Τα Βόρεια Τζουμέρκα αναβαθμίζονται αθλητικά!

Καλά νέα για τα Βόρεια Τζουμέρκα, καθώς στο χωριό Καλέντζι, θα ξεκινήσουν σύντομα εργασίες για την ανάπλαση του παλαιού γηπέδου, την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ, διαδρόμου για τρέξιμο-περπάτημα , ειδικά διαμορφωμένου χώρου για ping-pong και άλλα αθλήματα, ενώ θα τοποθετηθούν και υπαίθρια όργανα γυμναστικής.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 293.000€, που μόλις ενέκρινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννης Βρούτσης, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την άμεση θετική ανταπόκρισή του, στο αίτημα που του μετέφερα και είχε καταθέσει από τον περασμένο Μάιο ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων κ. Νίκος Βαΐτσης.

Είναι ένα έργο αθλητισμού που απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής, μικρούς και μεγάλους.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη νοιάζεται για τους ανθρώπους που κρατάνε ζωντανά τα χωριά μας και σε αυτό το δρόμο συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας.

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB. Δώσε δύναμη στην προσπάθειά μας!!

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

Θέλεις πραγματικά να γνωρίσεις τα χωριά του Πωγωνίου,της Ζίτσας,της Κόνιτσας και όλα τα Ιστορικά και Εκκλησιαστικά Μνημεία τους;;Θέλεις να ακούσεις αυθεντικό κλαρίνο από Εκδηλώσεις και Πανηγύρια:::Επισκέψου και κάνε  εγγραφή στο κανάλι μας TZOURLAKOS στο youtube και διάλεξε ένα από τα 1400 βίντεο μέχρι στιγμής και συνεχίζουμε!..