Τα ντοκιμαντέρ του Βασίλη Γκανιάτσα στον ΟΡΦΕΑ

 

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας και ο Δήμος Αρταίων την Τετάρτη 5 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ  τιμούν με αφιέρωμα τον Αρτινό κινηματογραφιστή Βασίλη Γκανιάτσα, προβάλλοντας  εμβληματικά τοπικά  ντοκιμαντέρ του ίδιου, στον θερινό κινηματογράφο Ορφέα όπου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 Έχουν επιλεγεί και θα  προβληθούν 2 τραγούδια: Το ένα που αναφέρεται στο παλιό γεφύρι και την κοιμωμένη του Ζαλόγγου του συντοπίτη Βασίλη Δράκου, το οποίο ο  Βασίλης Γκανιάτσας επένδυσε με εικόνα  και τιτλοφορείται ‘’Οικοδόμος Λαουτιέρης’’, όντας ένα ντοκιμαντέρ για την παραδοσιακή μουσική.
Το δεύτερο είναι ο ‘’Άραχθος’’, ένα  ολοκληρωμένο ντοκιμαντέρ για τον Άραχθο, με το οποίο έχουμε την δυνατότητα να θαυμάσουμε και να μάθουμε για το ποτάμι μας.

πηγη.Εφημ. Η ΓΝΩΜΗ