Πλήρες Αστυνομικό Δελτίο Ηπείρου.Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Συνελήφθησαν δύο νεαροί ημεδαποί για κλοπή από αυτοκίνητο στην Πρέβεζα
Συνελήφθησαν, χθες (02-08-2015) το μεσημέρι στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, δύο 20χρονοι ημεδαποί Ρομά, για κλοπή από αυτοκίνητο στην Πρέβεζα.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στην παραλία Κυανή Ακτή Πρέβεζας, οι δύο δράστες, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 65χρονου ημεδαπού, ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες (02.08.2015) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, έναν μη νόμιμο μετανάστη
Συνελήφθη, (01-08-2015) το βράδυ στο 9ο χιλιόμετρο της Περιφερειακής Οδού Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, ένας 56χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά ενός μη νόμιμου μετανάστη.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 56χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε έναν 55χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 56χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.