Banner Πανω
 
 
 

''ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ''.Εγκαίνια του νέου Κέντρου Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού.

 

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017,Σαρπηδόνος 29-33  Κολωνός.

 

Συγνώμη πατήρ Αντώνιε..Αυτό που δεν μπορεί να κάνει χρόνια τώρα η Πολιτεία το έχετε καταφέρει εσείς προσωπικά. Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου στα εγκαίνια του νέου κέντρου φροντίδας Μητέρας και Παιδιού στον Κολωνό Αττικής.

Σίγουρα μια συγνώμη από τον πρώτο και ανώτερο άρχοντα αυτού του τόπου είναι μεγάλη υπόθεση. Όμως με την συγνώμη δεν γεμίζουν τα στομάχια όλων αυτών των παιδιών που συντηρεί η Κιβωτός του Κόσμου,ούτε τα ντύνει ούτε τα ποδαίνει (αγοράζει παπούτσια),αλλά και ούτε τα σπουδάζει.Και βέβαια δεν ανοίγει και το δημοτικό σχολείο στην Πωγωνιανή Πωγωνίου για μην τρέχουν σε καθημερινή βάση με κρύο βροχές και χιόνια, τα παιδάκια της Κιβωτού από την Πωγωνιανή στο Δελβινάκι Πωγωνίου.  Όλα αυτά πρέπει να τρέξουν κάποιοι άλλοι για να τα βρουν έτοιμα και σημαιοστολισμένα οι άρχοντες της Πολιτείας και να βγάλουν ακόμη ένα λόγο δήθεν συμπαράστασης. Είμαι περίεργος να δώ. Τόσα και τόσα ακίνητα έχει το κράτος,θα παραχωρήσει ένα απο αυτά για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Κιβωτού του Κόσμου;Είμαι περίεργος τόσα και τόσα κονδύλια πέφτουν για τους Δήθεν πρόσφυγες--Λαθρομετανάστες με τα πανάκριβα κινητά τηλέφωνα ανά χείρας για να τους βοηθήσουν να ορθοποδήσουν λένε...Θα εκδοθεί και κάποιο γερό οικονομικό κονδύλι για όλα αυτά τα παιδιά που η Κιβωτός του Κόσμου τα παραλαμβάνει από πολύ μικρή ηλικία κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας και τα παραδίδει αποδεδειγμένα αξιοπρεπείς και αποδοτικούς ανθρώπους στην κοινωνία;

Η συγνώμη πρέπει να αποδεικνύεται εμπράκτως και όχι απλά να έχουμε να λέμε. Παρ`όλα αυτά όμως θα πρέπει να πούμε πώς η δύναμη ψυχής που έχει μέσα του ο Πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου δεν μπορεί να μετρηθεί. Πρέπει να γνωρίσεις από κοντά αυτόν τον άνθρωπο για να καταλάβεις αυτό που περιγράφω. Όλοι οι απασχολούμενοι σε αυτή την δομή τουλάχιστον αυτούς που έχω γνωρίσει εγώ προσωπικά μιλάνε για αυτή την δύναμη που τους μεταδίδει ο Πατήρ Αντώνιος,και τους κάνει ακούραστους στο έργο που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας. Ένα έργο που εάν κάποιος δεν το ζήσει από κοντά δεν νομίζω πώς μπορεί να εκφράσει σαφή άποψη. Πάντα σεμνός και ταπεινός ο Πατήρ Αντώνιος με το βλέμμα στραμμένο στον ουρανό!!!εκεί που εναποθέτει τις ελπίδες στις δύσκολες ώρες του έργου του στο Θεό!!!. Γιατί όπως ο ίδιος λέει πρέπει να είμαστε κοντά στο Θεό για να μπορούμε να προσπερνάμε όλα τα εμπόδια που μας παρουσιάζονται. Όμως για μια ακόμη φορά και εμείς από πλευράς μας θα δώσουμε συγχαρητήρια στον Πατήρ Αντώνιο Παπανικολάου,αλλά και σε όλους εκείνους που ανώνυμα στηρίζουν οικονομικά την όλη προσπάθεια.

  

Δείτε τα βίντεο με τις ομιλίες.

(Τα βίντεο είναι προσφορά της Κιβωτού του Κόσμου.)

 

Ομιλία κ.Προκόπη Παυλόπουλου.

 

Λειτουργία Εγκαινίων

Προκ.Παυλόπουλος και Παιδάκια

   


 

 

 

 

Δωρεάν φιλική προβολή.

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr