ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ Η ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΥΓΗ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

 

Το αίτημα αυτή τη φορά ήρθε από πλευράς Προέδρου του χωριού μας Χαραυγής Πωγωνίου κ. Βασιλείου Ηλία, και ήταν το εξείς. Να ενημερώσουμε σαν ιστοσελίδα www.tzourlakos.com την περιφέρεια όπως φωταγωγηθεί η περιοχή της γέφυρας του χωριού μας στον κάμπο. Είχε γίνει και ποιο παλιά ανάλογη προσπάθεια από πλευράς χωριανών μας αλλά χάθηκε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Η προσπάθεια της ιστοσελίδας ήταν άμεση. Επικοινωνήσαμε με την περιφέρεια Ηπείρου και συγκεκριμένα με τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Αλέξανδρο Καχριμάνη και του εκθέσαμε το θέμα αναλυτικά. Ενημερώσαμε τον Περιφερειάρχη πώς το κομμάτι του δρόμου στην περιοχή της γέφυρας του χωριού μας ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο λόγω της απότομης στροφής, και της χαμηλής ορατότητας που υπάρχει ειδικά την νύχτα,και πώς κατά το παρελθόν κινδύνευσαν πολλά αυτοκίνητα να βρεθούν στο ποτάμι με ενδεχόμενες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Ο κ. Καχριμάνης μας άκουσε προσεκτικά και αφού εξέτασε και ο ίδιος το επίμαχο σημείο υπέγραψε την σχετική εγκύκλιο και έτσι δόθηκε το πράσινο φως στο συνεργείο της ΔΕΗ να προχωρήσει σε εργασίες. Τοποθετήθηκαν λοιπόν εφτά κολόνες μεταφοράς ρεύματος και όπως πληροφορήθηκα από τον πρόεδρο του χωριού μας κ. Βασιλείου Ηλία σήμερα έχουν συνδεθεί με το ρεύμα και άναψαν όλες προσφέροντας έτσι άπλετο φως στους οδηγούς κάνοντας ποιο εύκολο το σημείο πρόσβασης από την γέφυρα,αλλά και σε όποιους από του νέους του χωριού μας θελήσουν το καλοκαίρι να πάνε έτσι για μια βραδινή βόλτα να καθίσουν στην παλιά γέφυρα να πιούνε τις μπυρίτσες τους,να ακούσουν την μουσική τους δια πασών, μέσα στην απόλυτη φύση έτσι όπως προσφέρεται στο σημείο αυτό αλλά και μακριά από την πλατεία του χωριού μας για να μην ενοχλούν κάποιους κυρίους—κυρίους υποψήφιους για την προεδρία του χωριού μας(Βόκολο Βασίλειο Λιάρο) που δεν δίστασε ούτε λεπτό να μας πει σε ανάλογη προσπάθειά μας για την κατασκευή γηπέδου 5χ5 στο χωριό μας: Πάρτε τα παιδιά και φύγετε...

Κλείνοντας να σημειώσω πώς επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη Αλέξανδρο και του μετέφερα τις ευχαριστίες και από την ομάδα της ιστοσελίδας www.tzourlakos.com αλλά και του Προέδρου του χωριού μας κ.Βασιλείου Ηλία με τον οποίο η ιστοσελίδα μας είχε αλλά και έχει απόλυτη συνεργασία αφού μας συνδέουν και τους δύο τα ίδια συναισθήματα για το χωριό μας. Η αγάπη μας για το χωριό.

 

Καψάλης Χάρης


  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου