Βίντεο αφιέρωμα στό Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων Ήπειρος.Φιλοξενία από τον Συγγραφέα και δωρητή των εκθεμάτων ''Μήτς Μήτση''.

 

Μέσα από αυτό το βίντεο θα γνωρίσετε άλλο ένα Λαογραφικό Μουσείο στο Δήμο Ζίτσας Ιωαννίνων.Ένα λαογραφικό Μουσείο όπου όλα του τα εκθέματα είναι δώρο από τον Μήτς Μήτσης και της οικογένειάς του.Είναι αφιερωμένο στη μνήμη της αειμνήστου συζύγου του Βικτώριας (Βίκυ) Μήτση και βρίσκεται στο στάδιο της ανασυγκρότησης.!!! Πρέπει να ευχαριστήσω τον Μήτς Μήτση για την αστείρευτη αντοχή του στην πολύωρη δουλειά του γυρίσματος παρά τα πλείστα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.!!!το χιούμορ του!!!αλλά και την λεπτομερή ενημέρωσή του για όλα τα εκθέματα που βρίσκονται μέσα στο Μουσείο.

ΜΗΤΣ ΜΗΤΣΗΣ 

''Δυό λόγια''

''Ο Προγονολάτρης''. ''Το παιδί της Θεσπρωτίας''. ''Συγγραφέας-Λαογράφος-Ποιητής''. Ιδρυτής και δωρητής Μουσείου Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην Καρίτσα Ζίτσας Ιωαννίνων.Έχει γράψει περίπου στα σαράντα πέντε  βιβλία και δύο Θεατρικά έργα.

Ακόμη να ευχαριστήσω τον δημοφιλή Ηπειρώτη τραγουδιστή Σάββα Σιάτρα για την γνωριμία που μου πρότεινε με τον Μήτς Μήτση καθώς και για την προσπάθειά του να προβληθεί το Λαογραφικό Μουσείο μέσα από το κανάλι μου στο youtube Tzourlakos ΤΖΟΥΡΛΑΚΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΗΠΕΙΡΟΣ,και την Ηπειρώτικη Ιστοσελίδα ΤΖΟΥΡΛΑΚΟΣ news. Φίλες και φίλοι καλώς ορίσατε στό κανάλι μου. Στόχος μου είναι να γίνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια, μια δυνατή Ηπειρώτικη διαδικτυακή οικογένεια!!

 

Δείτε το Βίντεο


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου