Κοντός ψαλμός αλληλούια. Απάντηση της Αδελφότητας Λιμπόβου (Κρυονερίου) Θεσπρωτίας στην ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Φιλιατών κ. Παναγιώτη Σωτηρίου, που αποκάλεσε τους απόδημους, ''τουρίστες των 10 ημερών''.

 Κοντός ψαλμός αλληλούια. Απάντηση της Αδελφότητας Λιμπόβου (Κρυονερίου) Θεσπρωτίας στην ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Φιλιατών κ. Παναγιώτη Σωτηρίου,  που αποκάλεσε τους απόδημους, ''τουρίστες των 10 ημερών''.


Με αφορμή τον χαιρετισμό που ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητάς μας, Γεώργιος Ντούρος, απηύθυνε προς τους συγχωριανούς και φίλους του χωριού μας το βράδυ της 14-8-2013 επ' ευκαιρία των διήμερων εορταστικών εκδηλώσεων στο χωριό μας, κατά τον οποίο εξέφρασε τους έντονους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του για την εγκατάλειψη του Λιμπόβου από τους κρατικούς φορείς, (προβληματισμούς και ανησυχίες που συμμερίζονται, όχι μόνο πολλοί από τους συγχωριανούς μας, αλλά, όσον αφορά βέβαια άλλα χωριά της Μουργκάνας, τόσο παράγοντες άλλων Αδελφοτήτων, όσο και παράγοντες της Ομοσπονδίας Μουργκάνας), ο αξιότιμος Αντιδήμαρχος Φιλιατών κ. Παναγιώτης Σωτηρίου προέβη σε σχετική απάντηση - ανακοίνωση στον ηλεκτρονικό τύπο.



Αντιπαρερχόμενοι τους ατυχείς χαρακτηρισμούς του ως άνω αξιότιμου Αντιδημάρχου, εκφράζουμε τη μεγάλη ικανοποίηση και χαρά μας, διότι αποδεικνύεται από τα πράγματα, ότι κακώς η Αδελφότητά μας, αλλά και πολλοί από τους συγχωριανούς μας προβληματίζονταν, ανησυχούσαν, μεμψιμοιρούσαν και ασκούσαν κριτική όλο αυτόν τον καιρό, αφού οι τύχες του ακριτικού μας χωριού δεν είναι τελικά καθόλου αδιάφορες στους τοπικούς μας άρχοντες, αλλά όπως αποδεικνύεται από την ως άνω άμεση αντίδραση του ως άνω αξιότιμου Αντιδημάρχου, αλλά και πληροφορούμεθα από την προαναφερόμενη ανακοίνωσή του στον ηλεκτρονικό τύπο, ο Δήμος Φιλιατών, όχι μόνο ενδιαφέρθηκε στο παρελθόν και συνεχίζει να ενδιαφέρεται εμπράκτως και ποικιλοτρόπως για το χωριό μας, αλλά θα βρίσκεται και στο μέλλον δίπλα σ' αυτό και θα εξακολουθήσει να το συνδράμει με κάθε μέσο, εφόσον βέβαια του ζητηθεί . αρμοδίως.

Κοντός ψαλμός αλληλούια . Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη προσμονή να δούμε στην πράξη τη μελλοντική ανταπόκριση του Δήμου Φιλιατών στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του χωριού μας, τα οποία πολύ καλά γνωρίζει και δεν χρειάζεται βέβαια εμείς να τον ενημερώσουμε και . μάλιστα αρμοδίως.

Απευθύνουμε δε ήδη από τώρα πρόσκληση προς τον αξιότιμο Αντιδήμαρχο Φιλιατών κ. Παναγιώτη Σωτηρίου να παρευρεθεί του χρόνου στο πανηγύρι μας, είτε εξακολουθεί να κατέχει το αξίωμα του Αντιδημάρχου, είτε όχι, ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να απευθύνει στους συγχωριανούς μας, σύντομο χαιρετισμό και - γιατί όχι; - να τους ενημερώσει αυτοπροσώπως και δια ζώσης για τα μικρά (ή, ελπίζουμε, μεγάλα έργα) στο χωριό μας, στα οποία ο Δήμος Φιλιατών είναι βέβαιον ότι θα έχει προβεί εν τω μεταξύ, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ως άνω ανακοίνωση.

Στην επίσκεψή του αυτή ο αξιότιμος Αντιδήμαρχος θα έχει επίσης την ευκαιρία να συναντήσει, να συνομιλήσει, να ενημερωθεί και να ανταλλάξει απόψεις, όχι μόνο με τους παραπονιάρηδες συγχωριανούς μας που κακώς, κατ' αυτόν, μεμψιμοιρούν και ασκούν κριτική, αλλά και με τους συγχωριανούς εκείνους που στην ως άνω ανακοίνωσή του, χαρακτηρίζονται «τουρίστες των δέκα ημερών» και «ψευτοπαράγοντες» του χωριού μας. Είναι δε βέβαιον, ότι οι τελευταίοι με μεγάλη ευχαρίστηση και περηφάνια θα τον περιηγήσουν στο χωριό μας για να του δείξουν τα πραγματικά μεγάλα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σ' αυτό, όχι βέβαια από το Δήμο Φιλιατών, αλλά από την Αδελφότητά μας, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του χωριού μας και τους ανά τον κόσμο μεγάλους ευεργέτες του Λιμπόβου, οι οποίοι μπορεί να ζουν στην ξενιτιά, πλην όμως ποτέ δεν λησμόνησαν το πολυαγαπημένο τους χωριό, αλλά συνέβαλαν και συμβάλλουν, έστω και με την ιδιότητά τους ως «τουριστών των δέκα ημερών», ώστε να μην σβήσει αυτό από το χάρτη.
Εν αναμονή λοιπόν υλοποίησης από το Δήμο Φιλιατών των έργων (έστω και μικρών) στο Λίμποβο, ευχόμαστε στον αξιότιμο Αντιδήμαρχο Φιλιατών κ. Παναγιώτη Σωτηρίου καλό αντάμωμα στο πανηγύρι του χωριού μας τον δεκαπενταύγουστο του 2014.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Λιμπόβου (Κρυονερίου)


  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου