Σύλληψη 26χρονου στην Ηγουμενίτσα, για

κλοπή από παγκάρι εκκλησίας

 

Συνελήφθη, σήμερα (09-06-2016) μετά τα μεσάνυχτα στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα το ίδιο βράδυ, διέρρηξε τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας και αφού παραβίασε το παγκάρι, αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

 

 

Συνελήφθη 39χρονος στην Πρέβεζα, για κατοχή αδασμολόγητων πακέτων τσιγάρων

Συνελήφθη, χθες (08-04-2019) το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 39χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 39χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (76) πακέτα τσιγάρων, διαφόρων εταιρειών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία δασμολόγησης και φορολόγησης.

Τα κατασχεθέντα πακέτα τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Πρέβεζας για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

 

 

Ακόμη μια χρονιά η Ελληνική Αστυνομία έδωσε το παρόν στην Διεθνή Πανηπειρωτική Έκθεση, με τη λειτουργία Πληροφοριακού Κέντρου Κυκλοφοριακής Αγωγής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση τoυ Τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης «Πανηπειρωτικής 2019», με κεντρικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα οδικής ασφάλειας και τη διαμόρφωση κυκλοφοριακής συνείδησης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την καθημερινή εφαρμογή των κανόνων οδικής συμπεριφοράς και την ενημέρωση σε θέματα οδικής ασφάλειας, από τις 3 έως τις 7 Απριλίου, στο Πανηπειρωτικό Στάδιο στα Ιωάννινα, λειτούργησε Πληροφοριακό Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγωγής, το οποίο επισκέφτηκε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και τοπικών αρχών καθώς και μαθητές.

Στους χώρους του Πληροφοριακού Κέντρου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής μέσω φυλλαδίων, βίντεο και ενημερωτικών διαλέξεων, καθώς επίσης συμμετέχοντας σε διαδραστικά παιχνίδια, πάντοτε με την πολύτιμη καθοδήγηση εξειδικευμένων αστυνομικών.

Προτεραιότητα δόθηκε στην ενημέρωση των παιδιών, με στόχο την ανάπτυξη σωστής οδικής συμπεριφοράς, μέσα από την πρακτική εξάσκηση και βιωματική γνώση θεμάτων ασφαλούς κυκλοφορίας και χρήσης της οδού.

 

 

Συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός για ληστεία σε βάρος 60χρονης, στο Καναλλάκι Πρέβεζας

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

Σημειώνεται ότι, ο 45χρονος δράστης μετά την πράξη του επιχείρησε να διαφύγει από τη χώρα, μέσω του Μεθοριακού Σταθμού Προμαχώνα Σερρών, όπου και συνελήφθη

Συνελήφθη,  την Κυριακή (07-04-2019) το μεσημέρι, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, ένας 45χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από 60χρονη αλλοδαπή, ο 45χρονος, χθες μετά τα μεσάνυχτα στο Καναλλάκι Πρέβεζας, αφού διέρρηξε την κεντρική είσοδο του διαμερίσματός της, εισήλθε σε αυτό και με τη χρήση μαχαιριού την τραυμάτισε σε διάφορα μέρη του σώματός της, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των (3.300) ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου εκδόθηκαν άμεσα αναζητήσεις με τα στοιχεία του δράστη, με αποτέλεσμα αυτός να εντοπιστεί χθες το μεσημέρι στον Μεθοριακό Σταθμό Προμαχώνα και να συλληφθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, κατά την προσπάθειά εξόδου του από τη χώρα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • σε παρακείμενη πυλωτή οικοδομής, κοντά στην οικία της παθούσας, ένα μαχαίρι κουζίνας, μήκους 21 εκατοστών,
  • στην κατοχή του δράστη, το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, δύο κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και το χρηματικό ποσό των -140- δηναρίων.

Η παθούσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου και νοσηλεύεται.

Ο δράστης με την σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.


  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

  • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου