Banner Πανω
 
 
 

Ο Γ.Γ του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Πάνος Σταμπουλιδης υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια...

Φίλες και φίλοι συμπατριώτες μη πάτε για δουλειά την Δευτέρα...Ο Γ. Γραμματέας έταξε να κάνει το Πωγώνι άμεσα σε 1 ημέρα παράδεισο του παραδείσου. Άρα λοιπόν θα καθόμαστε κάτω από μια μηλιά,και αφού είμαστε γνώστες του προπατορικού αμαρτήματος δεν θα την πατήσουμε από την Εύα και τον καταραμένο κολλητό της τον όφι, αλλά από ένα άλλο όφι πολιτικό αυτή τη φορά που δεν είχε τι να κάνει στο Υπουργείο και την αναπαυτική πολυθρόνα,έφερε μια γυροβολιά την Ελληνική υδρόγειο σφαίρα ...και αυτή η ριμάδα σταμάτησε στο Πωγώνι. Άντε λοιπόν τι να κάνει ο κακομοίρης ο Γ. Γραμματέας έβγαλε ένα αναστεναγμό απελπισίας και αφού πήρε και την κομπανία του ξεκίνησε να πάει να κάνει ένα διήμερο στο Πωγώνι. Βλέπετε κι αυτό το ρημάδι το Πωγώνι είναι και μακρυά...Δρόμο παίρνει ο Γραμματικός μας δρόμο αφήνει,πού και πού ξεφυσάει από την κούραση,αλλά τι να κάνει..Έδωσε λόγο,πολιτικό βλέπεις.....πώς θα κάνει επίσκεψη και τον περιμένουν εκεί απάνω στα νταμάρια οι πονεμένοι κάτοικοι...Έ!!! που και πού ρίχνει και κανένα υπνάκο για να περάσει η ώρα και να του φανεί και ψιά μικρό το δρομολόγιο. Έφτασε όπου λέτε πάνω στο Πωγώνι μας και τον υποδέχθηκαν εκεί με χαρές και τραπέζια γιομάτα. Φόρεσε το σοβαρό του προσωπείο ο λεγάμενος πήρε μια βαθιά ανάσα και πάτησε το play στο CD κεφαλιού του και εκείνο άρχισε να τάζει...Θα σας κάνουμε εκείνο...Θα σας κάνουμε ετούτο...Θα σας έχουμε μη στάξει και μη βρέξει...και να`σου τα χαμόγελα ευχαρίστησης από τους παρευρισκόμενους...και να`σου ξανά οι υποσχέσεις με πιό δυνατή φωνή από τον Γραμματικό...Που και πού είχε και του νού του μη κολλήσει το CD  του και λέει τα ίδια λόγια. Στο τέλος αφού τέλειωσε η κασέτα χαιρέτισε όλους εγκάρδια  και με βλέμμα αλεπούς κοίταξε τον οδηγό του για να ετοιμάζει τάκα--τάκα το όχημα της επιστροφής. Που ξέρεις σου λέει καμιά φορά μπορεί να μας πιάσει και κανά λάστιχο από τα τόσα που είπαμε, και που θα βρούμε συνεργείο να το φτιάξει....αφού εκεί καταντήσαμε την περιοχή...Βρε ζαγάρια του κερατά...πρίν από 5-6 χρόνια εσείς δεν είσασταν στην κυβέρνηση;Εσείς δεν αποφασίζατε και διατάζατε για όλα;Δηλαδή τώρα τί άλλαξε;Τα πρόσωπα...Δηλαδή βάλατε λίγη πούδρα παραπάνω στη μάπα σας και νομίζετε πώς αλλάξατε πρόσωπο;Δεν γνωρίζετε κύριε γραμματικέ τι προβλήματα έχει το Πωγώνι;Δεν γνωρίζατε πώς η πολιτική σας πρίν χρόνια,έδιωξε και διώχνει όλα τα παιδιά από την περιοχή;Δηλαδή τώρα τι νεότερο θα τους πείτε;Το ζητούμενο είναι πώς καταστρέψατε και όλη την κτηνοτροφική παραγωγή στην περιοχή και έτσι για το καλό σας γλιτώσατε και το γιαούρτωμα από κανένα θερμόαιμο πρώην κτηνοτρόφο,γιατί νύν κτηνοτρόφο είναι λέξη πρός αναζήτηση στο Πωγώνι. Και πού`σαι Γραμματικέ. Το άρθρο το ανεβάζω στην Ιστοσελίδα μου για να τιμήσω τον δήμο Πωγωνίου που με εμπιστεύεται και μου στέλνει τα δελτία τύπου του. Ευτυχώς δεν συνοδεύεται από φωτογραφία σου γιατί θα χαλάσει όλο το εντερικό μου σύστημα...Διαφορετικά ξέρεις εσύ τι κάνουμε σε κάτι τέτοια άρθρα....

Γράφει: Ο Χάρης Καψάλης

Αναλυτικά το άρθρο

 

Ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα αλλά και το μέλλον των κατοίκων του Πωγωνίου συζήτησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Πάνος Σταμπουλιδης και ο Αντιδήμαρχος Πωγωνίου κ. Στυλιανός Κουκουλάρης κατά την επίσκεψη υπουργικού επιτελείου στην έδρα του Δήμου, το Καλπάκι.

Η ανάδειξη και πιστοποίηση τοπικών προϊόντων ΠΟΠ με απλούστερες διαδικασίες, η πιλοτική εφαρμογή αναπτυξιακών κινήτρων σε επιμεθόριες περιοχές, το καθεστώς φορολογίας του τσίπουρου αλλά και τα σημαντικά ζητήματα της ολοκλήρωσης της Ιόνιας Οδού, της πάταξης του λαθρεμπορίου και της αποτελεσματικότερης φύλαξης των συνόρων συζητήθηκαν αναλυτικά με συμπεράσματα και πρωτοβουλίες για πρόοδο και από τις δυο πλευρές.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε κοινούς άξονες δράσης για τα περισσότερα θέματα κι ένα ουσιαστικό πλαίσιο συνεργασίας στην κοινή δράση για την ανάπτυξη του Πωγωνίου.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σιούτης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Αναστάσιος Γιούνης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλειος Μάτσιας καθώς και οι συνεργάτες του κ. Σταμπουλιδη κ.κ. Περιστερης και Τσιρώνης.

 

 


 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...