Παρακαλώ όποιον απο τους συγγενείς των θανόντων που είναι αναρτημένοι στην στήλη και λείπει η φωτό εάν έχουν κάποια φωτό να μου την στέλνουν στο email μου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ευχαριστώ

 ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ  ΧΑΡΑΥΓΗΣ  ΠΩΓΩΝΙΟΥ

 

 

Σταύρου ΓεώργιοςΑπεβίωσε ο Σταύρου Γεώργιος του Αθανασίου ( Γαμπέτας) ετών 85 σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 στό Περιστέρι Αττικής.Άλλο ένα σπίτι στην Χαραυγή Πωγωνίου έκλεισε...Η κηδεία του θα τελεστεί στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι Αττικής την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 10.30 πμ.Τα θερμά συλλυπητήρια στήν οικογένεια του εκλιπόντος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ευάγγελος Παρτάλης, 82; Αγαπημένος σύζυγος της αείμνηστης Μαργαρίτας «Ρίτα» Παρτάλη (νε. Στούκας). Αφοσιωμένος πατέρας της Έρικας (αρραβωνιαστικός Μαρκ Γούντιν) Μουζάκη, της Αφροδίτης «Εφί» (Εντουάρντο Ραφαέλ Βελάσκεθ) Ευαγγέλου Παρτάλη και του Δημήτριου Παρτάλη. Η αγαπημένη και περήφανη παπού της Δήμητρας Μουζάκη, του Στιλιανού Μουζάκη, της Jennifer "Charlie" Woodin, της Evangelina Partalis-Velazquez και της Christiana Partalis-Velazquez. Αγαπημένος γιος του αείμνηστου Δημητρίου και της Αφροδίτης (το Τσάμα) Παρτάλη. Αγαπητέ αδελφό του αείμνηστου Νικολάου (αείμνηστη Φιλάνθη), του αείμνηστου Βασιλείου (Σταυρούλα), της αείμνηστης Ελευθερίας και του αείμνηστου Γεωργίου (Αμαλία). Αγαπημένος θείος πολλών ανιψιών. Επίσκεψη Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, από τις 9:00 π.μ. έως την ώρα της κηδείας 10:00 π.μ. στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου 2701 N. Sheffield Rd. Σικάγο, Θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Rosehill. Διοργανώσεις NICHOLAS M. PISHOS FUNERAL SERVICE, LTD., Info: 847-833-9522

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απεβίωσε ο συγχωριανός μας Στόλης Παύλος του Μιχαήλ,ετών 68 την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 και η κηδεία του θα τελεστεί στην Χαραυγή Πωγωνίου (γενέτειρά του) το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στις 14.00 μμ.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απεβίωσε ο συγχωριανός μας Λάζαρος Κυρίτσης του Σπυρίδωνα,ετών 102. Πέθανε στην Τετάρτη 27/12/22 στις 00.25 ...ήσυχος , χαρούμενος, στον ύπνο του...Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00μμ στο νεκροταφείο Ζωγράφου.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.Ο άνθρωπος που πρόσφερε πολλά στους συγχωριανούς του χωρίς καμμιά οικονομική επιβάρυνση.Άσχέτως εάν οι  πολιτικά δεξιοί καί όχι μόνο συγχωριανοί του τόν έδειχναν με τον δάκτυλο.ώς Κομμουνιστή...Πικράθηκε...αλλά δεν πίκρανε κανένα,κι αυτό ήταν το μεγάλο πλεονέκτημα του Λάζαρου όπως τόν λέγαμε κάποιοι ομοειδεάτες του...δακτυλοδεικτούμενοι στο χωριό μας βέβαια...Το χωριό μας οφείλει να τον τιμήσει και θα το κάνει...Θεού θέλοντος.

 

 

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απεβίωσε ο συγχωριανός μας Ηλίας Βόκολος του Μιχαήλ ετών 66 στα Ιωάννινα.Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγιόυ Δημητρίου Χαραυγής Πωγωνίου τήν Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Εκλιπόντος.

 

 

 

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Απεβίωσε ο συγχωριανός μας Λεωνίδας Βόκολος του Γεωργίου την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 στο Σικάγο  ΗΠΑ . Η κηδεία του θα τελεσθεί στο Σικάγο σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 10.00 ώρα π.μ στον Άγιο Νεκτάριο.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Εκλιπόντος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Απεβίωσε η Καψάλη-Κύρκου Αγαθή του Ανδρέα και της Βασιλικής (Μητέρα μου) ετών 81 την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 και ώρα 13.15μμ από ανακοπή καρδιάς με 40λεπτη αναμονή  μέσα στο ασθενοφόρο με 48 βαθμούς θερμοκρασία περιβάλλοντος στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.Η κηδεία της ετελέσθη στην γενέτειρά της αλλά και μόνιμη κατοικία της την Χαραυγή Πωγωνίου την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020.Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο αυτό το πολύ μεγάλο πλήθος των συμπατριωτών μας από την Χαραυγή αλλά κυρίως από πάρα πολλά χωριά του Πωγωνίου καθώς και την Δημοτική αρχή του δήμου Πωγωνίου Δήμαρχο-- Αντιδημάρχους κλπ,που παρευρέθησαν και ακολούθησαν την μητέρα μας στην τελευταία της κατοικία.

Τα παιδιά της και τα εγγόνια της.Καψάλης Χάρης--Καψάλης Γεώργιος-Καψάλη Κατερίνα Καψάλης Βασίλης του Χαραλάμπου-Καψάλης Βασίλης του Γεωργίου.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Απεβίωσε σήμερα Πέμπτη τα ξημερώματα 7 Μαΐου 2020 η συγχωριανή μας Βασιλική Βασιλείου του Γεωργίου σε ηλικία 58 ετών.Η κηδεία της θα τελεσθεί στήν Εκκλησία  του Αγίου Δημητρίου Χαραυγής Πωγωνίου αύριο Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 και ώρα 16.00 μμ.Τα θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένεια της Εκλιπόντος.

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Γιάννος του Δημητρίου ετών 85,το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 στην Αθήνα ημέρα Εορτής του Αγίου Δημητρίου.Για πολλά έτη διετέλεσε Πρόεδρος της Αδελφότητας Χαραυγής Πωγωνίου  αλλά και Πρόεδρος της Κοινότητας Χαραυγής Πωγωνίου.Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 στις 13.00, στον Ιερό Ναό Αγ. Κων/νου και Ελένης, στο Αιγάλεω (οδός Παναγοπουλου 6). Η ταφή θα γίνει στο Γ’ Κοιμητήριο! .Τα θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένεια του Εκλιπόντος.

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απεβίωσε ο Αθανάσιος Βασιλείου του Δημητρίου ( Μπουντένης) ετών 62,την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 στα Ιωάννινα.Η κηδεία του ετελέσθη στην χαραυγή Πωγωνίου την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019.Τα θερμα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Εκλιπόντος.

 

 

 

 

______________________________________________________________________________

 

 

Απεβίωσε ο Στόλης Κώστας του Μιχαήλ ετών 82 το Σάββατο 27 Ιουλίου 2018 στην Αθήνα.Η κηδεία του θα τελεστεί στην Χαραυγή Πωγωνίου την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Εκλιπόντος.

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ο Ναπολέων Κύρκος του Ανδρέα και της βασιλικής Κύρκου ετών 70 απεβίωσε ...άγνωστη ημερομηνία...Εβρέθη νεκρός από παθολογικά αίτια,στην οικία του στην Χαραυγή Πωγωνίου την Δευτέρα 28 Μαΐου 2018, και η κηδεία του ετελέσθη στην Χαραυγή Πωγωνίου την Τρίτη 29 Μαΐου 2018.

Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Ο Βασίλειος Γιάννος (Μαρίνης) ''Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ'' ετών 92 απεβίωσε σήμερα Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 στην Αθήνα και η κηδεία του θα τελεσθεί αύριο Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 στην Χαραυγή Πωγωνίου.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________________________________

Ο Γεώργιος Βασιλείου του Αθανασίου ετών 89 απεβίωσε στην Αθήνα στις 13 Μαΐου 2018 και η κηδεία του ετελέσθη την Τρίτη 15 Μαΐου στην Χαραυγή Πωγωνίου.Τα θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένεια του εκλιπόντος.

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________________________________

Η Σοφία Τσώνη του Γεωργίου ετών 89 σύζυγος του Μακαρίτη Σπύρου Τσώνη,απεβίωσε το Σάββατο10 Μαρτίου 2018 και η κηδεία της ετελέσθη στην Χαραυγή Πωγωνίου την Δευτέρα12 Μαρτίου 2018.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπόντος.Ο μακαρίτης Σπύρος Τσώνης καθώς και η σύζυγός του Σοφία ήταν από το παρελθόν η αγαπημένη οικογένεια από πλευράς μας σαν οικογένεια βασιλείου Καψάλη.Το συλλυπητήρια είναι μια απλή έκφραση ευγένιας και τίποτε παραπάνω.Προσωπικά μου στοίχισε πολύ η απώλεια αυτών των δύο ανθρώπων.Όταν έφυγαν μετανάστες για Αμερική λίγο πρίν αποχωριστούν το χωριό μας περάσανε από το καφενείο του πατέρα μου βασίλειου Καψάλη και αφού ήπιαν παρέα με τον πατέρα μου ένα ούζο έμειναν αγκαλιασμένοι για πολύ ώρα.¨Ήταν τόση μεγάλη και αγνή η αγάπη που έδενε τις δύο οικογένειες.Να λοιπόν τι μένει από ένα άνθρωπο στη γή.Το παρελθόν του και τίποτε άλλο.Να σε θυμούντε με όμορφες σκηνές,ωραίες στιγμές.Βασιλική--Καλλιθέα-Γεωργία--Σταυρούλα τα προσωπικά μου συλληπητήρια.Χάρης καψάλης.

 

 

 

Απεβίωσε η Βασιλική Γιάνου του Δημητρίου σύζυγος του Χρήστου Γιάννου (Κιτσιολάμπρου) σήμερα Τετάρτη 7-2-2018 στην Αθήνα και η κηδεία της θα τελεστεί στην Χαραυγή Πωγωνίου την Παρασκευή 9-2-2018.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια τής εκλιπόντος

 

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Απεβίωσε η Ανθούλα Βασιλείου Κορη του Αναστασίου και Ρούσσας Γκογκόνη ετών 97,την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 στην Νέα Υόρκη USA
Γεννήθηκε στη Χαραυγή Πωγωνίου
Η κηδεία θα τελεσθή το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντoυ της Αστόριας.
Τα θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένεια της εκλιπόντος.

 

 

_

______________________________________________________________________________

 

Απεβίωσε ο Αθανάσιος Βασιλείου του Γεωργίου ετών 58 στο Σικάγο ΗΠΑ, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.Η κηδεία του ετελέσθη το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στο Σικάγο ΗΠΑ. Τα θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένεια του Εκλιπόντος

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απεβίωσε ο Σωτήριος Βόκολος του Φιλίππου ετών 83 την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 στην Αθήνα και η κηδεία του θα τελεσθεί το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 στο κοιμητήριο του Βύρωνα Αθηνών το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016.Τα θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένεια του Εκλιπόντος.

Υ.Γ. Προσωπικά θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του εκλιπώντος φίλου μου Σωτήρη Βόκολου.Ενός ανθρώπου που το χιούμορ δεν τον εγακατέλειψε ούτε μια στιγμή,παρόλα τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τελευταία.Παρόλα αυτά ο Σωτήρης θα εύρισκε και ένα καλαμπούρι να πεί για να μην περάσει ούτε μια στιγμή έτσι απλά.Είναι θα έλεγα μια πραγματική απώλεια για την Χαραυγή αφού σε και όλα τα κοινά ο Σωτήρης ήταν παρών μέσω της αξιέπαινου συζύγου του Ελευθερίας Βόκολου.Άς είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και πιστεύω πώς ο Θεός δεν θα μπορέσει να βρεί αμαρτίες επάνω σε αυτόν τον άνθρωπο.Σωτήρη ειλικρινά θα σε θυμάμαι πάντα ακόμη και για την προσπάθειά σου στην διατήρηση του πολυφωνικού τραγουδιού.

 

 

________________________________________________________________________
 

Ο Σπυρίδων Κάτσης του Φωτίου ετών 79,Απεβίωσε στις 19 Σεπτεμβρίου 2016 και η κηδεία του ετελέσθη την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Σικάγο Η.Π.Α. Τα θερμά συλλυπητήρια σρτην οικογένεια του εκλιπόντος.
 

 

 

 


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Απεβίωσε στις 18 Ιανουαρίου 2016 ο Χρήστος Σταύρου του Αθανασίου και της Αμαλίας, 72 ετών, γεννημένος στη Χαραυγή το 1944. Από το 1977 ήταν μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ. Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στις 21 Ιανουαρίου στον Ελληνορθόδοξο Ιερό ναό Αγ.Σοφία στο New London Αμερικής.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

(Αισθάνομαι την πραγματική ανάγκη να πώ,πώς με τον Χρήστο πρίν από 38 χρόνια περίπου ένοιωσα πραγματικά τι θα πεί πραγματικός συνεργάτης στη δουλειά αλλά και φίλος.Δούλεψα μαζί του εκείνος σερβιτόρος και εγώ βοηθός του,είμουν 15--16 χρονών.Η αντιμετώπισή του ήταν όπως πατέρας σε γυιό.Το λέω και το εννοώ ειλικρινά.Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση της ανάρτησης αλλά έμαθα για τον θάνατό του πολύ μετα από τον αδελφό του Γιώργο.)


----------------------------------------------------------

Η Μαγδαληνή (Λίνα) Παρτάλη του Νικολάου και της Φιλάνθης Παρτάλη.Απεβιίωσε 27/01/2016 η κηδεία ετελέσθη 29/01/16 στο νεκροταφεύο του Βύρωνα Αττικής.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπόντος
.


______________________________________

Ο Βόκολος Βασίλειος (Λιάρος)του Γεωργίου ετών 66 εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 και η κηδεία του θα τελεσθεί στην Χαραυγή Πωγωνίου την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


---------------------------------------------------------

Η Ουρανία Γιάννου του Βασιλείου σύζυγος του Λάζαρου Νικολαΐδη  απεβίωσε την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 και η κηδεία της ετελέσθει στην Ασφάκα Ιωαννίνων.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπόντος. 


--------------------------------------------------------


Η Μαργαρία Παρτάλη σύζυγος του Ευάγγελου Παρτάλη απεβίωσε την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 και η κηδεία της θα τελεσθεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Σικάγου και η ενταφή θα γίνει στο νεκροταφείο rosehill cemetery.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπόντος.


----------------------------------------------------------


Η Σοφία Γιάννου του Σταύρου Καλούδη ετών 72 απεβίωσε χθές Τρίτη 10-3-2015 στα Ιωάννινα και η κηδεία της θα τελεσθεί στην χαραυγή Πωγωνίου την Πέμπτη 12-3-2015 και ώρα 11.00πμ. Τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπόντος.


 -----------------------------------------------------------
Ο Αρίσταρχος Καψάλης του Χαραλάμπου ετών 70 απεβίωσε σήμερα Κυριακή 15--2--2015 και η κηδεία του θα τετεσθεί στην Χαραυγή Πωγωνίου την τρίτη 17--2--2015.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος


-------------------------------------------------------------


Η Χρυσάνθη Ζαφείρη του Σταύρου Γιάννου σύζυγος του εκλιπόντος Δημητρίου Ζαφείρη,ετών 95 απεβίωσε σήμερα Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 και η κηδεία της θα τελεσθεί αύριο Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015 στην Χαραυγή Πωγωνίου.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπόντος.
 


 ------------------------------------------------------------------


 

Ο Βασίλειος Γκογκόνης του Αναστασίου ετών 90 απεβίωσε την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 και η κηδεία του ετελέσθη στην Χαραυγή (Από τον πατήρ Αντώνιο--ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


------------------------------------------------------------------


Η Ναυσικά Κύρκου του Χαραλάμπους ετών 85 απεβίωσε στα Ιωάννινα την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 και η κηδεία της θα τελεσθεί αύριο Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 στην Χαραυγή Πωγωνίου.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπόντος.               -----------------------------------------------------------------------

Ο Κώστας Βαρέσης του  Ζήση ετών 74 απεβίωσε στην Αθήνα την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 και η κηδεία του ετελέσθη στην Χαραυγή Πωγωνίου την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014.Τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του εκλιπόντος.


 


----------------------------------------------------------------

Ο Κώστας Γιάννος του Μιχαήλ ετών 67 απεβίωσε στην Αθήνα την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 και η κηδεία του ετελέσθη στην Χαραυγή Πωγωνίου την Δευτέρα 28 Απριλίου 2014.Τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του εκλιπόντος.

 

-----------------------------------------------------------------

Ο Στέφανος Γιάννος του Νικολάου ετών 49 απεβίωσε στην U.S.A. το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και η κηδεία του ετελέσθη στο Southapton Pennsylvania U.S.A. την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014.Τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του εκλιπόντος.
 

-------------------------------------------------------------------

Η Καλλιρόη Σταματίου του Σπυρίδωνος ετών 89 απεβίωσε στην Αθήνα την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013.Η κηδεία της θα τελεσθεί την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 στο 3ο Νεκροταφείο Αθηνών.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπόντος.
 


------------------------------------------------------------------

Η Μελπομένη Βόκολου του Στεφάνου ετών 89 απεβίωσε στην Χαραυγή Πωγωνίου 13 Σεπτεμβρίου 2013 και η κηδεία της ετελέσθη στην Χαραυγή Πωγωνίου 14 Σεπτεμβρίου 2013.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπόντος

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------

Ο Γιάννος Γεώργιος του Σπυρίδωνος ετών 75 έδωσε τέλος στη ζωή του κατά πάσα πιθανότητα 14--18 Αυγούστου 2013 στην λίμνη ζαραβίνας Πωγωνίου.Η κηδεία ετελέσθη στην Χαραυγή Πωγωνίου την τρίτη 20 Αυγούστου 2013.Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλιπόντος.


-------------------------------------------

Η βόκολου Ευριδίκη (Βρούλο) του Σταύρου ετών 86 απεβίωσε στην Αθήνα την  Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 και η κηδεία της θα τελεσθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 στην Χαραυγή Πωγωνίου.Θα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπόντος.
 

----------------------------------------------------------

Ο Μποζιάρης Γεώργιος του Ευαγγέλου ετών 79 απεβίωσε στην Αθήνα την Τετάρτη 29 Μαίου 2013 και η κηδεία του ετελέσθη την Παρασκευή 31 Μαίου 2013 στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους συγγενείς του εκλιπόντος. 

 

-----------------------------------------------------------------------------------

Ο Αθανασόπουλος Μιχαήλ του Ηλία ετών 81 απεβίωσε την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 και η κηδεία του θα τελεσθεί στην Χαραυγή Πωγωνίου την Τρίτη 30 Απριλίου 2013. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Η Αμαλία Σταύρου του Γεωργίου ετών 93 απεβίωσε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και η κηδεία της ετελέσθη στην Χαραυγή Πωγωνίου την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013. Τα θερμά συλλυπητήρια στούς οικείους συγγενείς της εκλιπόντος.

 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Γεώργιος Βόκολος του Σταύρου ετών 87 απεβίωσε την πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 και η κηδεία του θα τελεσθεί στην Χαραυγή Πωγωνίου την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013.Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους συγγενείς του εκλιπόντος.

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Η Λαμπρινή Αναστασίου σύζυγος Αθανάσιου Βόκολου ετών 70 απεβίωσε τηνΤετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012,δίνοντας χρόνια πρίν τις μάχες της με την επάρατη νόσο, και η κηδεία της θα τελεσθεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 1.οο μ.μ στην Χαραυγή Πωγωνίου.Οικογενειακή μου φίλη,σχεδόν αδερφή της μητέρας μου.Την γνώρισα σχετικά λίγα χρόνια,αλλά μου έδειξε πώς είναι οι επίγειοι άγγελοι.Τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια μου σε όλη την οικογένεια της  εκλιπόντος. Άς είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει.

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 Η Μαριάνθη Γιάννου(σύζυγος του Μιχαήλ Γιάννου) ετών 96 απεβίωσε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 και η κηδεία της ετελέσθει στην Χαραυγή Πωγωνίου το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπόντος

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Βασίλειος Βασιλείου του Δημητρίου και της Ανθούλας ετών 57 μόνιμος κάτοικος Αμερικής απεβίωσε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 και η κηδεία του θα τελεσθεί την κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 στην Αμερική. Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

---------------------------------------------------------------------

Ο Κώστας Βασιλείου του Δημητρίου (Ντούγκλας) ετών 65 μόνιμος κάτοικος Αμερικής, έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα και η κηδεία του θα τελεσθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου 2012 στην Χαραυγή Πωγωνίου. Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

------------------------------------------------------------------

 

Ο Νικόλαος Καψάλης του Χαραλάμπου απεβίωσε την Κυριακή 22 Ιουλίου 2012,ετών 80 και η κηδεία του θα τελεσθεί 23 Ιουλίου και ώρα 4.00 μμ στο κοιμητήριο Σχηστού.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

 

 

---------------------------------------------------------------------

Η Αφροδίτη  Νάκου του βασιλείου απεβίωσε την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012 ετών 92 και η κηδεία της θα τελεσθεί στο κοιμητήριο Αχαρνών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπόντος.

 

 

---------------------------------------------------------------------

Ο Φώτης Στόλης του Νίκου ετών 68 απεβίωσε την πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 και η κηδεία του θα γίνει στο νεκροταφείο του κόκκινου μύλου στη Νέα φιλαδέλφεια την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 και ώρα 4.30 μ.μ. Τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του εκλιποντος.

 
 

---------------------------------------------------------

O Μιχαήλ Κάτσης ετών 85 απεβίωσε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 και η κηδεία του θα τελεσθεί στην Χαραυγή Πωγωνίου την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012.Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους συγγενείς του εκλιπόντος

 

 

-----------------------------------------------------------------

Η Βασιλική Βασιλείου ετών 89,απεβίωσε την πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 και η κηδεία της θα τελεσθεί στην Χαραυγή Πωγωνίου Σάββατο 17 Μαρτίου 2012. Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους συγγενείς της εκλιπόντος.

 

---------------------------------------------------------------------

 

O ιερέας της Χαραυγής Πωγωνίου Χρήστος Γιάννος (Παππά Χρήστος) εκοιμήθη σε ηλικία 93 ετών την παρασκευή 9 Μαρτίου 2012 και η κηδεία του θα τελεσθεί στην Χαραυγή Πωγωνίου την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012.Τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του εκλιπόντος.

 

-------------------------------------------------------------------

 Ο Τσαγκαρόπουλος Γεώργιος του Δημητρίου ετών 81  απεβίωσε την πέμπτη 16--2--2012,και η κηδεία του θα τελεσθεί στην U.S.A όπου ήταν και η μόνιμη κατοικία του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους συγγενείς του εκλιπόντος.
 

----------------------------------------------------------------

 Η Αθηνά Κώτση απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών στις 24--1--2012 και η κηδεία της ετελέσθη στην Χαραυγή Πωγωνίου 26--1--2012.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους συγγενείς της εκλιπόντος.

 

------------------------------------------------------------------

 

 

Η Όλγα Αθανασόπουλου σύζυγος του Ευάγγελου Αθανασόπουλου απεβίωσε την τετάρτη 28--12--2011 σε ηλικία 84 ετών,και η κηδεία της θα τελεσθεί στην Χαραυγή Πωγωνίου 29--12--2011.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους συγγενείς της εκλιπόντος

 

-----------------------------------------------------------------

 

Ο Σπύρος Τσιώνης στενός οικογενειακός μου φίλος, απεβίωσε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 σε ηλικία 79 ετών και η κηδεία του ετελέσθη στην Χαραυγή Πωγωνίου την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011.Τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του εκλιπόντος.

 

------------------------------------------------------------------

 

Η Ρούσσα Γιάννου απεβίωσε την κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 σε ηλικία 96 ετών και η κηδεία της ετελέσθη στο κοιμητήριο Ζωγράφου.Τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπόντος.

 

 -----------------------------------------------------------------

 

Ο Δημήτριος Κύρκος του Μιχαήλ απεβίωσε την τετάρτη 10 Αυγόυστου 2011 και η κηδεία του ετελέσθη στην Χαραυγή την πέμπτη 11 Αυγούστου 2011. Τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του εκλιπόντος.
 

 ---------------------------------------------------------------------------

 

Η Μαγδαληνή Βόκολου του Σπυρίδωνα,σύζυγος του Μιχαήλ Βόκολου ετών 86 απεβίωσε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 και η κηδεία της ετελέσθη την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011 στην Χαραυγή.Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της εκλιπόντος.

 

 

 ------------------------------------------------

Ο Χρήστος Γιάννος του Δημητρίου απεβίωσε την Κυριακή 29 Μα'ί'ου 2011 και η κηδεία του θα τελεσθεί στην Χαραυγή την Δευτέρα 30 Μα'ί'ου 2011. Τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά του. 

 

--------------------------------------------------

 

Ο Βασιλείου Ιωάννης του Νικολάου απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών απεβίωσε το Σάββατο 5---2---2011 και η κηδεία του ετελέσθη  στην Χαραυγή την Κυριακή 6---2--2011.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

--------------------------------------------------------------

 

Ο Βασίλειος Γιάννος του Χρήστου απεβίωσε σε ηλικία στις 22---8---2010 και η κηδεία του ετελέσθη στην Χαραυγή 23---8---2010.Τα θερμα μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος

 

---------------------------------------------------

 

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΣ του Ευάγγελου απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών στις 11---7---2010 και η κηδεία του ετελέσθη στην Χαραυγή στις 12---7---2010.Τά θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

 ------------------------------------------------------

 

Ο Βασιλείου Δημήτριος του Αθανάσιου απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών την δευτέρα 5---7---2010 και η κηδεία του ετελέσθη στην Χαραυγή την τρίτη 6---7---2010.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

 

-----------------------------------------------------------------

 

Κλεοπάτρα Βόκολου ( Παπαδιά) χήρα ιερέως Γεωργίου Βόκολου,απεβίωσε την τρίτη 13--4--2010 και η κηδεία της έγινε στην Χαραυγή την τετάρτη 14--4--2010. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπόντος 

 

 

 -------------------------------------------------------------------------

Ο Θωμάς Σακκάς του Χρήστου και της Ευγενίας δεν είναι πια κοντά μας.Απεβίωσε στην Αθήνα όπου έγινε η κηδεια του.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του 

 

--------------------------------------------------------------------------

 

Bόκολος Βασίλειος του Περικλή έφυγε απο την ζωή σε ηλικία 67 ετών την τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010.Τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

 

 

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου