Ο Κωνσταντίνος Κίτσιος Αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης στέλνει τίς Αναστάσιμες Ευχές του σε όλους τους απανταχού Πωγωνίσιους.

Περισσότερα...

Ο Μάνος Βασίλειος Αντιπρόεδρος της Πανπωγωνισιακής Ομοσπονδίας στέλνει τίς Αναστάσιμες Ευχές του σε όλους τους απανταχού Πωγωνίσιους.

Περισσότερα...

Ο Χρήστος Καπερώνης Πρόεδρος της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας, στέλνει τίς Αναστάσιμες Ευχές του σε όλα τα απανταχού μέλη της Αδελφότητας.

Περισσότερα...

Ο δημοφιλής Καλλιτέχνης του δημοτικού και Ηπειρώτικου παραδοσιακού τραγουδιού στέλνει τίς Αναστάσιμες Ευχές του σε όλους τους απανταχού Ηπειρώτες.

Περισσότερα...

Ο Ροσιλόβαλης Δημήτρης δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πωγωνίου ''ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ'',στέλνει τίς Αναστάσιμες Ευχές του σε όλους τους απανταχού Πωγωνίσιους.

Περισσότερα...

Ο Α' Αντιπρόεδρος της Π.Σ.Ε. και Πρόεδρος του Ηπειρώτικου Συλλόγου Ασπρόπυργου στέλνει τίς Αναστάσιμες Ευχές του σε όλους τους απανταχού Ηπειρώτες.

Περισσότερα...

Ο δημοφιλής Καλλιτέχνης του δημοτικού και παραδοσιακού τραγουδιού στέλνει τίς Αναστάσιμες Ευχές του σε όλους τους απανταχού Ηπειρώτες.

Περισσότερα...

Η Λίτου Όλγα μέλος του Δ.Σ. της Πανπωγωνισιακής Ομοσπονδίας στέλνει τίς Αναστάσιμες Ευχές της σε όλους τους απανταχού Πωγωνίσιους.

Περισσότερα...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου