ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συνάδελφισσες, συνάδελφοι
Για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε μπροστά στην περίφημη πλέον αξιολόγηση προσωπικού.
Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση προσπαθεί να εφαρμόσει μια διαδικασία αξιολόγησης που καμιά σχέση δεν έχει με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά εμείς οι εργαζόμενοι και οι πολίτες της χώρας μετά από 8 χρόνια εφαρμογής μνημονίων, μετά από 8 χρόνια εφαρμογής σκληρών νεοφιλελεύθερων πολιτικών λιτότητας με τσάκισμα μισθών και συντάξεων, με αυξήσεις φόρων και κρατήσεων, με διάλυση του κράτους πρόνοιας, με εμπορευματοποίηση υπηρεσιών και κοινωνικών αγαθών, με ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων οργανισμών και δημόσιας περιουσίας, με καθεστώς μη-προσλήψεων, με συρρικνωμένους στα κάτω όρια προϋπολογισμούς για την υγεία, την παιδεία, τη λειτουργία του δημοσίου, με διαλυμένες και υποστελεχωμένες δημόσιες υπηρεσίες, με τεράστια αύξηση της ανεργίας, με εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας, με απλήρωτη εργασία για μήνες, με απολύσεις κι εργοδοτική αυθαιρεσία και τρομοκρατία.
Σε αυτό το περιβάλλον που είναι γνώριμο κι οικείο για όλους μας, η σημερινή κυβέρνηση έρχεται ξανά να μας «αξιολογήσει» και να φορτώσει στις πλάτες μας τις επιπτώσεις της εφαρμογής των δικών της πολιτικών και τις αιτίες των προβλημάτων του δημοσίου, με κύριο στόχο να φτιάξει ένα μικρότερο δημόσιο, επιτελικού χαρακτήρα, στο οποίο δεν «χωράμε» όλοι και στο οποίο οι πολίτες πια αντιμετωπίζονται σαν πελάτες, ενώ ταυτόχρονα  ένα μεγάλο τμήμα των υπηρεσιών του δημοσίου θα παρέχεται – ή παρέχεται ήδη – από ιδιώτες.
Φέτος το διαφορετικό στην διαδικασία είναι η μετατροπή της σε ηλεκτρονική. Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση θα μας έχει όλους, με όλα μας τα στοιχεία οικονομικά και εργασιακά αφού η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται με τους κωδικούς του taxisnet, ταξινομημένους με το πάτημα ενός κουμπιού κατά φθίνουσα σειρά σε δευτερόλεπτα σε πανελλαδικό επίπεδο. Έτσι θα ξέρει ποιους θα «μετακινήσει», σε ποιους θα μειώσει βαθμολογία, ποιοι τις «κοστίζουν» πολύ και ποιοι λιγότερο.
Θα το επιτρέψουμε συναδέλφισσες και συνάδελφοι;
ΟΧΙ δεν θα το επιτρέψουμε!
Συμμετέχουμε δυναμικά και αποφασιστικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από τις διαδικασίες της αξιολόγησης που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ .
Δεν θα χαρίσουμε νέα εργαλεία στη κυβέρνηση για να εφαρμόσει τις δυσμενείς μισθολογικές, υπηρεσιακές, εργασιακές μεταβολές που σχεδιάζει με βάση τις ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ δεσμεύσεις που ανέλαβε και εκτείνονται ως το τέλος του αιώνα. Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας, τις δουλειές μας, την ζωή μας!
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να είμαστε ενωμένοι κι αποφασισμένοι στον αγώνα αυτό. Καλούμε τα στελέχη της διοίκησης ( προϊστάμενοι και διευθυντές) να μην αποδεχτούν τον ρόλο που τους προορίζει η κυβέρνηση. Τους καλούμε να συμπαραταχτούν στο πλάι των εργαζόμενων και να μην δεχτούν τον εκφοβισμό. Όπως ακυρώσαμε το ν. Μητσοτάκη, όπως ακυρώσαμε το ν. Βερναρδάκη, έτσι μπορούμε να ακυρώσουμε και τις νομοθετικές ρυθμίσεις Γεροβασίλη.
Όλοι, αξιολογούμενοι και αξιολογητές, συμμετέχουμε δυναμικά στην απεργία-αποχή και χωρίς ενδοιασμούς καταθέτουμε στο Σωματείο μας τη βούληση συμμετοχής στην ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ σύμφωνα με το υπόδειγμα της ΑΔΕΔΥ.
Καλούμε τους συναδέλφους να αρνηθούν εκ της υπηρεσιακής τους ιδιότητας να διευκολύνουν στη συλλογή των προσωπικών στοιχείων των εργαζομένων, καταθέτοντας δήλωση σύμφωνα με το υπόδειγμα της ΑΔΕΔΥ.
Φέτος θα είμαστε  νικητές- Δεν υποκύπτουμε σε κανέναν εκβιασμό .
Από τη Δευτέρα 4/6/2018 από τις 9 έως 11 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου καταθέτουμε τις δηλώσεις συμμετοχής στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ.


ΔΕΥΤΕΡΑ 11/6/2018 στις 11 το πρωί, στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:
1.ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
2.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ιούνιος 2018

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 


  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου