Banner Πανω
 
 
 

Επιστολή Δημάρχου Σουλίου προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ

Σας αποστέλλουμε την επιστολή αυτή προκειμένου να σας ενημερώσουμε για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του ιστορικού Σουλίου και οφείλεται στις βλάβες στο τηλεφωνικό δίκτυο της περιοχής τους .

Η Δημοτική Ενότητα Σουλίου απαρτίζεται από πέντε Τοπικές Κοινότητες και βρίσκεται σε ορεινή περιοχή . Δυστυχώς, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσιάζονται πολυήμερες βλάβες σε τακτά χρονικά διαστήματα και οι τηλεφωνικές γραμμές δεν λειτουργούν. Ανάλογο πρόβλημα με τη σταθερή τηλεφωνία παρουσιάζεται και με την κινητή τηλεφωνία , η οποία θα μπορούσε επικουρικά να συμβάλει στην επικοινωνία των κατοίκων.Οι λιγοστοί εναπομείναντες κάτοικοι του Σουλίου στην πλειοψηφία τους είναι υπερήλικες με αυξημένες ανάγκες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Μοναδική διέξοδος και μέσο επικοινωνίας αποτελεί η χρήση τηλεφώνου. Βρίσκονται όμως σε απόγνωση και αισθάνονται εγκατάλειψη.

Οι υπηρεσίες που εδρεύουν στη Δ.Ε Σουλίου (Διοικητικές Υπηρεσίες Δήμου, ΚΕΠ, Βοήθεια στο σπίτι ,Αγροτικό Ιατρείο), δυσλειτουργούν και δυσχεραίνεται η εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Επιπλέον ,λόγω της ιστορικότητας της περιοχής , η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη και το πρόβλημα της έλλειψης επικοινωνίας εντείνεται, δεδομένου ότι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες είναι απομονωμένοι ,χωρίς να μπορούν να επικοινωνήσουν ακόμη και για άμεσες ή έκτακτες ανάγκες.

Στις επανειλημμένες οχλήσεις μας και διαμαρτυρίες των κατοίκων -φορέων του Σουλίου στον αρμόδιο φορέα του ΟΤΕ απαντά ότι γνωρίζει και κατανοεί το πρόβλημα και θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για ποιοτικές υπηρεσίες. Η κατάσταση όμως επιδεινώνεται και καθημερινά ο Δήμος μας γίνεται αποδέκτης καταγγελιών για διακοπή τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Για την επίλυση του θέματος απαιτείται η άμεση αποκατάσταση των βλαβών και κυρίως εργασίες εκσυγχρονισμού του τηλεφωνικού δικτύου , γι΄αυτό και απευθυνθήκαμε εκ νέου με σχετική επιστολή στον ΟΤΕ Α.Ε.

Αναγνωρίζοντας την ευαισθησίας σας σε ανάλογα θέματα ,σας παρακαλούμε θερμά όπως εξετάσετε κάθε δυνατότητα παρέμβασης ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του δικτύου σταθερής και κινητής τηλεφωνίας της περιοχής του ιστορικού Σουλίου.

   Με τιμή                                                                                                                                                                                           Η Δήμαρχος Σουλίου

Μπραϊμη –Μπότση Σταυρούλα


 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...