Banner Πανω
 
 
 

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τροφίμων--Προμήθεια εξοπλισμού γραφείου και ηλεκτρονικών υπολογιστών & περιφερειακών για το έργο URBANETS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τροφίμων

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Γραφείο Δημοπρασιών - Προμηθειών
Πληρ.: Κώτσια Τζένη, Γρίβα Ειρήνη
Τηλ.: 2665361213 & 212 
 
Ημερομηνία 11/03/2014 
Αριθ. Πρωτ 6374. 
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
 
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια «Τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Ηγουμενίτσας και των νομικών του προσώπων» 
 Κατόπιν: 
1.Της αριθ. 01/2014 Διακήρυξης Ανοικτού Διαγωνισμού για την ανάδειξη προμηθευτών για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Ηγουμενίτσας και των νομικών του προσώπων για ένα έτος από τη σύναψη της σύμβασης, ο οποίος απέβη άγονος ως προς τις παρακάτω ομάδες τροφίμων:
- Είδη παντοπωλείου για τις ανάγκες των δομών του Π.Α.Κ.Π.Π.Ο. (παιδικοί σταθμοί, Κ.Α.Π.Η., ΚΗΦΗ ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ, ΚΗΦΗ ΠΕΡΔΙΚΑΣ) του Δήμου Ηγουμενίτσας 
- Είδη οπωροπωλείου για τις ανάγκες των δομών του Π.Α.Κ.Π.Π.Ο. (παιδικοί σταθμοί, Κ.Α.Π.Η., ΚΗΦΗ ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ, ΚΗΦΗ ΠΕΡΔΙΚΑΣ) του Δήμου Ηγουμενίτσας 
- Είδη ιχθυοπωλείου για τις ανάγκες των δομών του Π.Α.Κ.Π.Π.Ο. (παιδικοί σταθμοί, Κ.Α.Π.Η., ΚΗΦΗ ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ, ΚΗΦΗ ΠΕΡΔΙΚΑΣ) του Δήμου Ηγουμενίτσας 
- Είδη γαλακτοπωλείου για τις ανάγκες των δομών του Π.Α.Κ.Π.Π.Ο. (παιδικοί σταθμοί, Κ.Α.Π.Η., ΚΗΦΗ ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ, ΚΗΦΗ ΠΕΡΔΙΚΑΣ) του Δήμου Ηγουμενίτσας 
- Είδη γαλακτοπωλείου για τις ανάγκες του Δήμου Ηγουμενίτσας (εργατοτεχνικό προσωπικό)
- Είδη γαλακτοπωλείου για της ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α.Η.
 
2. Την αριθ. /2014 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου η οποία εγκρίνει το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού σύμφωνα με το οποίο κρίθηκε άγονος ο ανωτέρω διαγωνισμός ως προς τις παραπάνω ομάδες και παραπέμπει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με πρόχειρη διαπραγμάτευση. 
 
Παρακαλούνται: όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στο κτίριο του Δημαρχείου οδός Σουλίου 3, μέχρι την 13η Μαρτίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα μέχρι 15:00 μ.μ. να δώσουν προσφορά έτσι ώστε να λάβουν μέρος στην από τον νόμο προβλεπόμενη διαδικασία της διαπραγμάτευσης. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής παρακαλούνται να λάβουν γνώση των όρων της ανωτέρω αναφερόμενης διακήρυξης και να προσκομίσουν κατά την ημέρα της διαπραγμάτευσης τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην διακήρυξη. Πληροφορίες δίνονται από το τμήμα προμηθειών του Δήμου, 2ος όροφος, τηλ. Επικοινωνίας 2665 360213. 
 
Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Κάτσινος
 

Προμήθεια εξοπλισμού γραφείου και ηλεκτρονικών υπολογιστών & περιφερειακών για το έργο URBANETS

 

αχ. Δ/νση:Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα

Ταχ. Κώδικας:46100              
Πληροφορίες:Κώτσια Ιφιγένεια
Τηλ.:2665 361 212
Fax:26650 29119
Ε-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Ηγουμενίτσα 06/03/2014
Αρ. Πρωτ. 5887
 
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΙΘ.  8/2014
 
Ο ΔΗΜΟΣΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
 
Διακηρύσσει
 
Πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη Χαμηλότερη τιμή σε ευρώ, για την προμήθεια:
(a) εξοπλισμού γραφείου και 
(b) ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών  
 
Προϋπολογισμού:
(a) 2.780,00 Ευρώ (με Φ.Π.Α.) και  
(b) 21.220,00  Ευρώ (με Φ.Π.Α)  αντίστοιχα  για τις ανάγκες του έργου «Βιώσιμη Διαχείριση Αστικών Δικτύων με χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών» (Ακρωνύμιοέργου:URBANETS)
 
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με σφραγισμένες προσφορές, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού, για την προμήθεια των ειδών  (α) & (β)  και κατόπιν κανονικής προθεσμίας πέντε  ημερών (5) ημερών από την  δημοσίευση  στην ημερήσια εφημερίδα ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ. 
 
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την  18η Μαρτίου 2014 και ώρα 09:30 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηγουμενίτσαςστην οδό Σουλίου 3, στο ισόγειο
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν το πλήρες τεύχος της διακήρυξης καθώς και τη σχετική μελέτη από τα παρακάτω link:
 
Το έργο “URBANETS” εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Διασυνοριακής Συνεργασίας «EuropeanTerritorialCooperationProgrammeGreece – Italy 2007-2013» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (κατά 75%) και από Εθνικούς Πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (κατά 25%).
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΤΣΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...