Στο σφυρί παραλιακά οικόπεδα της Ηπείρου

Στο σφυρί παραλιακά οικόπεδα της Ηπείρου

 faros prevezas



Επτά ακίνητα στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ

Στο σφυρί βγάζει επτά ακίνητα του ελληνικού δημοσίου στην Ήπειρο το ΤΑΙΠΕΔ, αφού αυτά συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο ακινήτων προς πώληση που έδωσε στη δημοσιότητα το ΤΑΙΠΕΔ.

Στο κατάλογο συμπεριλαμβάνονται 110 ακίνητα από τα οποία τα επτά είναι στην Ήπειρο και συγκεκριμένα ένα στην Άρτα, ένα στην Πρέβεζα και πέντε στη Θεσπρωτία.

Στην Κορωνησία Άρτας βγαίνει στο σφυρί έκταση 13,4 στρεμμάτων, με προτεινόμενη αξιοποίηση την ανέγερση εξοχικών κατοικιών. Στο ακίνητο σύμφωνα με την περιγραφή του υπάρχουν ήδη 2 μικρά κτίρια και δεν υφίσταται κανένας αρχαιολογικός, περιβαλλοντικός, δασικός ή νομικός περιορισμός.

Στην Αγία Κυριακή του Δήμου Σουλίου προτείνεται δασική έκταση 2500 στρ. κατάλληλη σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ για την ανέγερση ξενοδοχείου και ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων. Το ακίνητο υπόκειται σύμφωνα με την περιγραφή του σε δασικούς περιορισμούς.

Στην θέση "Χασομέρι" του δήμου Φιλιατών στη Σαγιάδα πωλείται έκταση 35,4 στρ. επίσης για εξοχικές κατοικίες. Το ακίνητο υπόκειται σύμφωνα με την περιγραφή του σε δασικούς περιορισμούς.

Στη θέση "Πυργί" Μαργαριτίου του Δήμου Ηγουμενίτσας πωλείται έκταση 19,6 στρ. για την ανέγερση εξοχικών κατοικιών. Στην έκταση, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του ΤΑΙΠΕΔ υπάρχουν καταπατήσεις και δεν υφίσταται κανένας αρχαιολογικός, περιβαλλοντικός, δασικός ή νομικός περιορισμός.

Στα Σύβοτα του Δήμου Ηγουμενίτσας πωλητήριο μπαίνει σε έκταση 18,7 στρ. επίσης για ανέγερση εξοχικών κατοικιών. Η έκταση, σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ είναι ήδη μισθωμένη και δεν υφίσταται κανένας αρχαιολογικός, περιβαλλοντικός, δασικός ή νομικός περιορισμός.

Στην Παραμυθιά το ΤΑΙΠΕΔ βάζει πωλητήριο σε συγκρότημα κτηρίων του ταμείου χρηματοδότησης δικαστικών κτηρίων, του ειρηνοδικείου Παραμυθιάς, σε έκταση 908 τ.μ με ήδη ανεγερμένα τα 421 τ.μ., στα οποία προτείνεται ως ενδεδειγμένη χρήση, η λειτουργία συγκροτήματος γραφείων ή εμπορική χρήση. Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ στο ακίνητο αυτό δεν υφίσταται κανένας αρχαιολογικός, περιβαλλοντικός, δασικός ή νομικός περιορισμός.

Τέλος, στο Θέμελο του Δήμου Πάργας βγαίνει στο σφυρί έκταση 2,312 στρ. που προτείνεται ως κατάλληλη για εμπορικές και βιομηχανικές χρήσεις. Στην έκταση, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του ΤΑΙΠΕΔ υπάρχουν καταπατήσεις και δεν υφίσταται κανένας αρχαιολογικός, περιβαλλοντικός, δασικός ή νομικός περιορισμός.

Νέοι Αγώνες


 
 
 

RADIO-TZOURLAKOS

Καθημερινές Εκπομπές  19.00μμ--23.00μμ

''Προσεχώς''

 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας