Η Ζωσιμαία Σχολή με… χρυσά γράμματα

Στην αποκατάσταση του διδακτηρίου του

Περισσότερα...

O Ηπειρώτης γιατρός Κώστας Ντάτσης, Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας -Ν.Χαλκηδόνας, με τον συνδυασμό ''Ζούμε μαζί'' του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Απόστολου Κόντου.

Περισσότερα...

Ο Ηπειρώτης Νίκος Κακαϊδης, πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Ν.Σμύρνης-Π.Φαλήρου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης με τον συνδυασμό ''Νέα Σμύρνη-πόλη πρότυπο'' του Σταύρου Τζουλάκη.

Περισσότερα...

Σοφία Μπιτσοπούλου-Σοπικιώτη:Υποψήφια τοπική Σύμβουλος στο Καματερό με τον συνδιασμό του υποψήφιου Δημάρχου Αγίων Αναργύρων κ.Νίκου Σαράντη

Περισσότερα...

Ο Λεωνίδας Τσίπρας, υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, μιλάει στους Τζουμερκιώτες της Αττικής, την Δευτέρα 5 Μαίου 2014, ώρα 19.00' στο...

Περισσότερα...

Θανάσης Φωτίου: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πωγωνίου.Με την ''ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ'' και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ.Καψάλη Κώστα.

Περισσότερα...

Η Ηπειρώτισσα παιδίατρος Αναστασία Μπράχου, υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ''Στροφή 180 μοιρών''.

Περισσότερα...

Νίκος Γαλίτσης:Βιογραφικό.Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδιασμου ''Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου'' με υποψήφιο δήμαρχο τον κ.Κώστα Καψάλη.

Περισσότερα...

Μιλτιάδης Μπούκας.Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδιασμό. Γιάννενα-Πολίτες για την ανατροπή με υποψήφιο δήμαρχο τον κ.Λάζαρο Νάτση

Περισσότερα...

O Χρήστος Γκόνης, Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ιλίου, με τον συνδυασμό του Νίκου Ζενέτου.

Περισσότερα...

Ο Ζήσης Πότσης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Καματερού και Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Σαράντη.

Περισσότερα...

Ο Γιάννης Θεοδώρου, ενεργό μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Ηπειρωτών Καματερού, ξανά υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καματερού, του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, με τον συνδυασμό του Νίκου Σαράντη

Περισσότερα...

Η Πρόεδρος της 'Ενωσης Ηπειρωτών Ν.Σμύρνης -Π.Φαλήρου Κλαίρη Δεληγιάννη, ξανά υποψήφια δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Νέας Σμύρνης με την παράταξη του Σταύρου Τζουρλάκη ''Νέα Σμύρνη Πόλη πρότυπο''.

Περισσότερα...

Ο Ηπειρώτης Βασίλης Τόλης, υποψήφιος Δήμαρχος Ελευσίνας-Μαγούλας με τον συνδυασμό ''Πρώτη Πόλη''

Περισσότερα...

Ο Θόδωρος Δεύτος διεκδικεί την επανεκλογή του, ως Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου, με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Ζενέτου.

Περισσότερα...

Η Σταματία Δάλλα, το νεώτερο μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ιλίου, με τον συνδυασμό του Νίκου Ζενέτου.

Περισσότερα...

Η Αρχειονόμος Μαρία Μπάρκα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Δωδώνης, με το ψηφοδέλτιο ''Πρωτοβουλία Πολιτών'' του Δημάρχου Κώστα Κατσανάκη.

Περισσότερα...

Ιωάννης Β. Βέλλης. Ο Ηπειρώτης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας Αττικής, με την παράταξη ανεξάρτητου κινήματος "Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία'', με επικεφαλής τον Γιώργο Τσοπανίδη.

Περισσότερα...

Αντώνης Γάκης. Ένας νέος Ηπειρώτης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, με την Ανεξάρτητη Κίνηση ΑΝΑΣΑ

Περισσότερα...

Γρηγόρης Ζιάκας, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Φιλιατών, με το ψηφοδέλτιο ''Πολίτες σε δράση'' του Σπύρου Παππά. Μήνυμα προς τους Δημότες του Δήμου Φιλιατών Θεσπρωτίας.

Περισσότερα...

O Θανάσης Σπυράκος, ξανά υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων. Μιλάει το Σάββατο 5 Απριλίου 2014, το πρωί, στις 11.00' στους Ηπειρώτες της Αθήνας, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηναίων, στην πλατεία Κοτζιά.

Περισσότερα...

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ζωγράφου ο Ηπειρώτης Αλέξανδρος Σπύρου, γραμματέας Πολιτισμού και Νεολαίας του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου, με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Αγγελόπουλου

Περισσότερα...

Η Hπειρώτισσα συγγραφέας και εκπαιδευτικός Βασιλική Πιτούλη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Κηφισιάς- Ν. Ερυθραίας- Εκάλης, με το συνδυασμό "Δύναμη ελπίδας - Συμμαχία πολιτών Κηφισιάς- Ν. Ερυθραίας- Εκάλης" του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Περισσότερα...

Μήνυμα της Σταματίας(Ματίνας) Παππά, υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου στο Δήμο Ιωαννίνων, με το ψηφοδέλτιο ''Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία'' του Νίκου Γκόντα.

Περισσότερα...
 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου