ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Κοινή επίθεση Κωνσταντοπούλου - Λαφαζάνη στην κυβέρνηση και τις «μνημονιακές δυνάμεις»

Κοινή επίθεση Κωνσταντοπούλου - Λαφαζάνη στην κυβέρνηση και τις «μνημονιακές δυνάμεις»

Επίθεση στην κυβέρνηση και στις «μνημονιακές δυνάμεις», εξαπέλυσαν η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης σε κοινές δηλώσεις λίγο πριν αρχίσει η συνάντησή τους.

Ο κ. Λαφαζάνης ευχαρίστησε την κ. Κωνσταντοπούλου και ανέφερε ότι είχε την θεσμική υποχρέωση να ενημερώσει για την κοινοβουλευτική συγκρότηση της Λαικής Ενότητας, στην κατεύθυνση της συγκρότησης αντιμνημονιακού μετώπου. Σημείωσε, ότι είναι σημαντική η συμβολή της κ. Κωνσταντοπούλου στην τήρηση του Συντάγματος και στην λειτουργία της Βουλής, που οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν κάνει κουρελόχαρτο. Υποστήριξε ότι «η Ελλάδα βρίσκεται υπό μνημονιακή κατοχή, το μόνο δίκαιο που ισχύει είναι το δίκαιο του μνημονίου, ωστόσο η Ελλάδα δεν είναι και δεν πρέπει να παραμείνει μνημονιακή αποικία». Νωρίτερα ο κ. Λαφαζάνης είχε δηλώσει ότι θα εξαντλήσει την διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.
http://www.imerisia.gr

Η κ. Κωνσταντοπούλου από την πλευρά της υπογράμμισε, ότι έχει ιδιαίετερη σημασία σε κρίσιμες συνθήκες να υπογραμμίζεται η δημοκρατική υποχρέωση και το θεσμικό καθήκον να θωρακίζουμε το Σύνταγμα απέναντι στα μνημόνια. Επανέλαβε τις αιτιάσεις της έναντι της κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας λέγοντας: «Δυστυχώς είναι από τις οχληρές παραμέτρους της διαδικασίας ανάθεσης εντολής σχηματισμού κυβέρνησης, ότι ξεκίνησε με μία κυβέρνηση που επέλεξε να παραιτηθεί στα μουλωχτά, μη ενημερώνοντας την Βουλή και την Πρόεδρό της και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρασιωπά την δίαδικασία αυτή από την Βουλή.

Νωρίτερα προσερχόμενος στην Βουλή ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε ότι το αντικείμενο της συνάντησης είναι "να ενημερώσει την Πρόεδρο της Βουλής για την δημιουργία του νέου κόμματος, για τις προοπτικές και τις απόψεις του, στην κατεύθυνση της συγκρότησης αντιμνημονιακού μετώπου".

Προέβλεψε, ότι η συνεργασία θα είναι εποικοδομητική και σημείωσε ότι "είναι σημαντικό να τηρούνται οι θεσμικές διαδικασίες, καθώς η κυβέρνηση και οι μνημονιακές δυνάμεις έχουν κάνει το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής κουρελόχαρτο".

Σε ερώτηση για το αν ως επικεφαλής του τρίτου κόμματος εξαντλήσει την διερευνητική εντολή που θα πάρει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απάντησε: "βεβαίως θα την εξαντλήσω".


 
 
 

RADIO-TZOURLAKOS

Καθημερινές Εκπομπές  18.00μμ--22.00μμ

 

ΤΖΟΥΡΛΑΚΟΣ News
Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας
PayPal Δωρεά με Κάρτα
Ασφαλής πληρωμή μέσω PayPal ή με τη χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα.
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας