Η ΕΡΤ απαντά στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε πως «όσα ατοπήματα και να κάνει η διοίκηση της ΕΡΤ εις βάρος μου, οι Έλληνες πολίτες πιστεύω ότι θα μας δώσουν τη δική τους εμπιστοσύνη (...) Νομίζω ότι έχετε καταλάβει όλοι τι έγινε και πώς συμπεριφέρθηκε η διοίκηση της ΕΡΤ το πρωί και τώρα».
Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε πως «όσα ατοπήματα και να κάνει η διοίκηση της ΕΡΤ εις βάρος μου, οι Έλληνες πολίτες πιστεύω ότι θα μας δώσουν τη δική τους εμπιστοσύνη (...) Νομίζω ότι έχετε καταλάβει όλοι τι έγινε και πώς συμπεριφέρθηκε η διοίκηση της ΕΡΤ το πρωί και τώρα».Η απάντηση της ΕΡΤ
«Η διοίκηση της ΕΡΤ δηλώνει ότι δεν προβαίνει σε προληπτική λογοκρισία των καλεσμένων στις ενημερωτικές εκπομπές της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμμερίζεται τις εκφραζόμενες από αυτούς απόψεις. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΡΤ υπηρετεί απαρέγκλιτα το θεσμικό της ρόλο», τονίζει η ελληνική ραδιοτηλεόραση για τα σχόλια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Και συμπληρώνει πως «μέσα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα η ΕΡΤ ανταποκρίθηκε με συνέπεια, υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό, υπηρετώντας τις δημοκρατικές αρχές και τους κανόνες δεοντολογίας στις εξαιρετικά αυξημένες απαιτήσεις για αντικειμενική και ισότιμη προβολή των θέσεων των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο».
Τέλος, στην ανακοίνωση της η ελληνική τηλεόραση ευχαριστεί όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή των debates των πολιτικών αρχηγών, και ειδικότερα τους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών σταθμών που συμμετείχαν σε αυτήν.
http://www.efsyn.gr



























