Πλήρες Αστυνομικό Δελτίο Ηπείρου: Τρίτη 15 Αυγούστου 2015

Σύλληψη 45χρονου ημεδαπού για κλοπή στην Άρτα
Συνελήφθη, χθες (14-09-2015) αργά το απόγευμα στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή.
Ειδικότερα, από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι, ο 45χρονος προχθές το απόγευμα στην Άρτα, αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης από 31χρονο ημεδαπό, μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συνελήφθη 62χρονος ημεδαπός στην Πάργα, για παράνομη πρόσληψη και απασχόληση αλλοδαπού
Συνελήφθησαν, χθες (14-09-2015) αργά το βράδυ στην Πάργα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 62χρονος ημεδαπός και ένας 18χρονος υπήκοος Αλβανίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπού και παράνομης εισόδου στη χώρα.
Συγκεκριμένα, ο 62χρονος απασχολούσε παράνομα τον 18χρονο ως υπάλληλο σε κατάστημά του, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας.
Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθησαν, (14-09-2015) το πρωί στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33, 24 και 32 ετών, για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστική απόφαση.
Αναλυτικότερα, οι τρεις αλλοδαποί εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί στο Καλπάκι Ιωαννίνων να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα και να εκκρεμούν σε βάρος τους μέτρα απαγόρευσης εισόδου.
Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος του 24χρονου λαθρομετανάστη εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης (13) μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ την προανάκριση ενεργεί του Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.



























