ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ -ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ- ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΡΑΚΟΥ 6-1-2023

 

                                                                              Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  

   Όπως κάθε χρόνο,έτσι και εφέτος από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή του αγιασμού υδάτων, στην  Κοιλάδα του Αχελώου  στην Τοπική Κοινότητα ΠΗΓΩΝ  Ιστορική έδρα του δήμου μας. Ο αγιασμός θα γίνει  στην Γέφυρα Κοράκου  την   Παρασκευή  6  Ιανουαρίου  2023 και ώρα 11.00 π.μ ημέρα  των Θεοφανείων, παρουσία του δημάρχου  Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλή  Μίγδου, Αντιδημάρχου Τετραφυλίας, Δημοτικού Συμβουλίου,  Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Πηγών, των Πολιτικών και Εκκλησιαστικών  Αρχών.  

Επιλέχθηκε  σημειολογικά   και καθιερώθηκε  για την τελετή αυτή, ένα σημαντικό ιστορικό   μέρος  που είναι  συγχρόνως και   η εσχατιά του δήμου μας, αφού αποτελεί   σύνορο των δύο νομών (Αρτας και Καρδίτσας), αλλά  και δυο Περιφερειών ,αυτών    της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.  Πρότασή  μας και ευχή όλων ,αυτή να γίνεται από κοινού με τον δήμο Αργιθέας,  ως ένδειξη ομόνοιας , φιλίας  και κοινής αντιμετώπισης των προβλημάτων Ραδοβιζινών και Αργιθεατών.Μεγαλύτερη ευχή όλων μας, να αναστηλωθεί γρήγορα η Θρυλική Γέφυρα Κοράκου και να γίνεται  εκεί ο αγιασμός αυτός !!!!  

 Καλούμε  τους  συγχωριανούς μας, τους  συνδημότες μας ,καθώς και τους φίλους  μας  και συνορίτες Αργιθεάτες  να τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους .  

                         ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ  


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Πρόσφατες Τηλ.Συνεντεύξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

   

 

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου