Banner Πανω
 
 
 

Ο χάρος βγήκε παγανιά στο Πωγώνι


 
Φωτό: Καραγιώργος Ιωάννης

Σκληρό και άδικο μαντάτο ο χαμός του Προϊσταμένου στο ΕΚΑΒ Δολιανών αλλά και δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Πωγωνίου του 48χρονου Καραγιώργου Ιωάννη.

Όπως λένε η ζωή παίζει άσχημα παιχνίδια,και με κανόνες ανάρμοστους αλλά και άδικους κάποιες φορές. Ενός τέτοιου παιχνιδιού πλήρωσε με τίμημα την ίδια του την ζωή ο Γιάννης. Προσπάθησε να τελειώσει κάποιες εργασίες συντήρησης στην ταράτσα του σπιτιού του. Όμως έχασε στιγμιαία την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό εντός του φωταγωγού. Ο άνθρωπος που μετέφερε εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες ασθενείς με το ασθενοφόρο στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων,τώρα βρέθηκε ο ίδιος ξαπλωμένος στο κρεββάτι εντός του ασθενοφόρου και με βαριά τραύματα να μεταφέρετε στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Δυστυχώς δεν άντεξε στα τραύματά του και υπέκυψε πρίν ακόμη φθάσει στο νοσοκομείο. Τραγική φιγούρα η σύζυγός του κ. Αθανασία Οικονόμου που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του Γιάννη που συνεχώς μονολογεί μέσα στη θλίψη της..πάει τον έχασα τον Γιάννη μου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί της για να της εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια,ένοιωσα τον πόνο και το κενό που έχει μέσα της. Ακόμη όταν προσπάθησα να πω δυο λόγια παρηγοριάς,συμπόνιας θυμίζοντάς της πώς έχει δυό μικρά παιδιά να μεγαλώσει,με συγκίνησε ιδιαίτερα η κουβέντα της πνιγμένη από λυγμούς,πώς τα παιδιά θα θέλουν και τον πατέρα τους για να μεγαλώσουν όπως πρέπει.

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να πεις τίποτα μα τίποτα άλλο,γιατί απλά δεν υπάρχουν λόγια. Αυτό που θα πρέπει να πω όμως και μου βγαίνει με θυμό από μέσα μου είναι πώς: Ο θεός αφού του στέρησε την ζωή με αυτό τον τρόπο,θα πρέπει να την επιστρέψει με απεριόριστη υγεία στα παιδιά του και την σύζυγό του για να μπορέσουν έτσι με αυτό τον τρόπο στο μέλλον να επουλώσουν τις πληγές τους και να τον συγχωρήσουν για την στέρηση του ανθρώπου τους,γιατί απλά ήταν νέος άνθρωπος με πολύ μεγάλη κοινωνική προσφορά προς τους συνανθρώπους του και το γνωρίζω προσωπικά ό ίδιος μέσα από την στενή συνεργασία που είχα με τον Γιάννη στα θέματα της διακομιδής ασθενών στην περιοχή του Πωγωνίου και όχι μόνο. Ακόμη όπως μου είπε και η σύζυγος του Γιάννη κ.Αθανασία είχε και δυό μικρά παιδιά να μεγαλώσει.

Επειδή και την κ.Αθανασία την γνωρίζω μέσα από τη συνεργασία μας σε πολιτιστικά θέματα της περιοχής θα τολμήσω να πώ για άλλη μια φορά,πέραν από τα ειλικρινή θερμά συλλυπητήριά μου,να σφίξει την καρδιά της και να συνεχίσει αυτό που θα ήθελε και ο εκλιπών Γιάννης. Να μεγαλώσει τα παιδιά της φροντίζοντας να έχουν πάντα στην καρδιά τους και στο μυαλό τους την μνήμη του πατέρα τους.

Άς είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

(Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει αύριο Τρίτη 4--8--2015 και ώρα 16.00 μ.μ στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων)

 

Γράφει: Ο Καψάλης Χάρης

 


 

Blog: http://karagkiozis-ipirotis.blogspot.com

Facebook: Ηπειρώτης Θέατρο Σκιών

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=dBsa-lnTShY

Δωρεάν Πολιτιστική προβολή

 

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr