Banner Πανω
 
 
 

 

Γι`αυτούς τους λόγους παραιτήθηκα από την αρχηγία της παράταξής μας.

 

 

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 έπεσε κεραυνός εν αιθρία η δήλωση παραίτησης του αρχηγού της Δημοτικής παράταξης ''ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ'' του κ.Ντόντη Ιωάννη.Πραγματικά όλοι αναρωτηθήκαμε γιατί ο Γιάννης Ντόντης έφυγε από την παράταξή του αφού κάποιος γνωρίζοντάς τον από κοντά ξέρει έναν άνθρωπο κυριολεκτικά αγωνιστή στα πιστεύω του αλλά και για την περιοχή του Πωγωνίου. Ένας άνθρωπος που έχει ιστορία στην τοπική αυτοδιοίκηση με ατελείωτους αγώνες αλλά και με θετικό όραμα για την περιοχή μας. Για του λόγου το αληθές σας λέω κάποιες δραστηριότητες του κ.Γιάννη Ντόντη όπως από το 2002 έως το2007 δήμαρχος στο Κεφαλόβρυσο Πωγωνίου και όπως λένε και κάποιοι ντόπιοι ήταν μια πολύ επιτυχημένη θητεία,ακόμη από το 2002—2004 υπήρξε διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών και από το 2010 που δημιούργησε την παράταξη ''ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΎΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ΄΄ ώς αρχηγός της. Αυτή την στιγμή ο Γιάννης Ντόντης φέρεται να είναι ώς ένας επιτυχημένος διευθυντής στο τμήμα αλλοδαπών & Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Βέβαια πάντα μετά από μια παραίτηση κάθε λογής προφήτης φιλόλογος!!!βγαίνει και λέει τα δικά του,όπως γνωρίζουμε όλοι μας σ`αυτή τη χώρα. Προσωπικά σας λέω με απόλυτη ευθύνη πώς όσο χρονικό διάστημα συνεργαστήκαμε ώς Ιστοσελίδα για τα διάφορα θέματα του Πωγωνίου με τον κ.Ντόντη αυτό που αποκομίσαμε ήταν πώς είναι ένας πραγματικά αξιέπαινος και αγωνιστής αλλά και απόλυτα συνεπείς στο λόγο του. Πρέπει να πώ,και θα το πώ πώς μόνο θετικές εντυπώσεις σου αφήνει μια συνεργασία με τον κ.Ντόντη. Εμείς δεν αρκεστήκαμε σε αυτές τις άμπελο-φιλοσοφίες και επικοινωνήσαμε με τον κ.Ντόντη για να ακούσουμε από τον ίδιο την αιτιολογία παραίτησής του. Η πρώτη κουβέντα που άκουσα από το στόμα του στην ερώτησή μου για τον λόγο παραίτησης ήταν: Χάρη ειλικρινά έχω τόσο φόρτο εργασίας στην Διοίκηση που νοιώθω ένοχος να παραμείνω ώς αρχηγός της παράταξης γνωρίζοντας εκ των προτέρων πώς δεν θα μπορώ να αντεπεξέλθω στο ακέραιο στις υποχρεώσεις της παράταξης και πίστεψέ με είναι πάρα πολλές. Θεώρησα λοιπόν σκόπιμο και συμφέρον της παράταξης να παραδώσω τα ηνία σε κάποιον άλλον που θα έχει τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται η παράταξή μας. Ενημέρωσα για την απόφασή μου όλα τα μέλη της παραταξής μας και προχώρησα στην παραίτησή μου. Ωστόσο παραίτηση δεν σημαίνει και αποχώρηση και αυτό το γνωρίζουν όλοι στην παράταξή μας αλλά και από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις. Θα είμαι ένα ενεργό μέλος που όπου η παράταξή μας και ο νέος της αρχηγός χρειαστεί την βοήθειά μου θα την έχει αμέριστη. Για εμένα προσωπικά δεν με δελεάζει η αρχηγία μιας παράταξης,με ενοχλεί όμως να είμαι ανενεργός και όχι συνεπής σαν αρχηγός της. Δεν έχω μάθει στην ζωή μου να λιποτακτώ. Έχω μάθει να αγωνίζομαι και αυτό θα το συνεχίσω από κάποιο άλλο πόστο της παράταξης.

Αυτά λοιπόν ακούσαμε δια στόματος του ιδίου του κ.Ντόντη.

Μετά την παραίτηση του κ.Ντόντη η ολομέλεια της παράταξης ώρισε ώς αρχηγό της έναν νέο άνθρωπο και δημοτικό σύμβουλο τον κ.Ντότη Δημήτριο από τον Παρακάλαμο. Γνωρίζω προσωπικά τον κ.Ντότη Δημήτριο μετά από δύο συνεργασίες που είχαμε για την τηλεοπτική προβολή της Ιεράς Μονής ''ΣΩΣΙΝΟΥ'' στον Άνω Παρακάλαμο αλλά και για τον γκρεμισμένο πύργο των προγόνων του Μακεδονομάχου Παύλου Μελλά. Ο κ.Ντότης λοιπόν παντρεμένος και πατέρας δυό αγοριών,με τεράστια ευαισθησία αλλά και εμπειρία στα πολιτιστικά καλείτε πλέον να δώσει τις μάχες ώς νέος αρχηγός εντός αλλά και εκτός δημαρχείου στον δήμο Πωγωνίου για όλα τα προβλήματα που ταλαιπωρούν το Πωγώνι. Πρέπει να είναι αυτός που δεν θα αφήνει τίποτα να πέφτει κάτω αλλά να τα ακουμπά στο τραπέζι των συζητήσεων ώς πρός την επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων στο μέτρο του εφικτού. Πρέπει να προχωρήσει την παράταξη σε μια νικηφόρα πορεία στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ακόμη θα πρέπει να ενημερώνει τους μόνιμους αλλά και απόδημους κατοίκους του Πωγωνίου για την πορεία του Δήμου μας. Εμείς ώς η κατ`εξοχήν Πωγωνίσια Ιστοσελίδα ευχόμαστε στον κ.Ντότη και νέο αρχηγό της παράταξης ''ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ''καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες.

Γράφει: Ο Χάρης Καψάλης

 

 


 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...