Banner Πανω
 
 
 

Κι`όμως ο δήμαρχος κ.Καψάλης Κώστας ήταν αδιάβαστος...

 

Κι όμως ο δήμαρχος ήταν αδιάβαστος,στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. Και το ζήτημα είναι πώς πέραν του ότι ήταν αδιάβαστος ήταν και τρομερά προκλητικός και εκνευρισμένος, όπως λέει και η καταγγελία,γιατί μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ.Ζηκόπουλος Σταύρος του υπέδειξε μέρος της μελέτης για την Κατασκευή και λειτουργία μονάδας για την παραγωγή και εκμετάλλευση βιοαερίου για συμπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας συνολικής ισχύος 0,499 MW στη θέση «Κουτάδες» της Τ.Κ. Μαζαρακίου. Την οποία ο κ.Καψάλης Κώστας αγνοούσε...τουλάχιστον αυτό απεδείχθη από την στάση που κράτησε στό άκουσμα της συγκεκριμένης παραγράφου που υπάρχει μέσα στην μελέτη. Δηλαδή της έκανε ένα διάβασμα στο πόδι και πάμε γι`άλλα...Και για του λόγου το αληθές ο καταγγέλλων κ.Ζηκόπουλος μας έστειλε και το συγκεκριμένο υπόμνημα πρός δημοσίευση. Ακόμη η καταγγελία μας λέει πώς ο φοβερά εκνευρισμένος δήμαρχος έριξε και μερικά γαλλικά...στον κ.Ζηκόπουλο αγνοώντας επιδεικτικά την ηλικία του εν λόγω Δημοτικού Σύμβουλου αλλά ξεπερνώντας και τα όρια ευπρεπούς συμπεριφοράς που θα έπρεπε να κρατάει μέσα σε ένα δημοτικό συμβούλιο. Βέβαια δεν γνωρίζω και την αντίδραση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου σε αυτή την διένεξη μεταξύ των δύο ανδρών,καθώς και της υπόλοιπης αντιπολίτευσης. Στο σημείο αυτό θα μου επιτρέψετε να κάνω και μια δική μου παρατήρηση. Κύριε δήμαρχε. Το ότι ο κόσμος του Πωγωνίου σας εμπιστεύθηκε για άλλη μια 4ετία το τιμόνι του δήμου αυτό δεν σημαίνει απόλυτα και την δικτατορική συμπεριφορά σας. Δικαίωμά σας να έχετε τις οποιαδήποτε αντιρρήσεις πάνω σε κάποιο θέμα. Δεν έχετε δικαίωμα όμως να ξεπερνάτε τά όρια της φυσιολογικής συμπεριφοράς σε κανένα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου...Εκτός και εάν με την αυτοδυναμία που εξασφαλίσατε αλλάξατε και τον κώδικα φυσιολογικής συμπεριφοράς εντός των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου...

Το ρεπορτάζ προχωράει...τρέχει που λέμε και στα χωριά μας...Θα επανέλθουμε σε άλλα θέματα μιας και το θέμα αυτό που προσπάθησε να περάσει ο δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 ναυάγησε... Πρός το παρών όμως...Εμείς θα το παρακολουθούμε στενά και θα ενημερώνουμε τον κόσμο του Πωγωνίου.

Γράφει: Ο Χάρης Καψάλης

 

Αναλυτικά και χωρίς καμμία διόρθωση η καταγγελία όπως έφθασε στο email μας.

Ζηκόπουλος Σταύρος.Δημοτικός Σύμβουλος.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Δήμαρχε Πωγωνιού ΔΙΑΒΑΣΕ στη σελίδα 30 παράγραφος 491 και 493 της μελέτης που παραθέτω που αμφισβήτησες και σε καλώ να ανακαλέσεις τις απαράδεκτες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς εναντίον μου στο ΔΣ στη συζήτηση για την εγκατάσταση μονάδας επεξεργασίας λημμάτων στο ΜΑΖΑΡΑΚΙ γιατι αυτή είναι η αλήθεια. Στην τοποθέτηση μου τα μόνα λόγια δικά μου ήταν.Η κατεύθυνση του ΔΗΜΟΥ θα πρέπει να είναι η προώθηση με κάθε τρόπο της ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ από τη γεωργία τη κτηνοτροφία τη μελισσοκομία το τουρισμό και τη μεταποίηση με αιχμή τη ΝΕΟΛΑΙΑ .Όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα ήταν κατά γράμμα από τη μελέτη περιβαντολογικων επιπτώσεων που βρηκα.Και όφειλες να είχες ενημέρωση τους κατοίκους της περιοχης.Γνωριζες πολύ καλά και προσπάθησες με την συμπεριφορά σου να καλυφτείς με φωνές ύβρεις και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για Δήμαρχο........ Παραγραφος μελετης 491-493 σελιδα 30 αναφερει. Εχει προσκομιστει βεβαιωση για οτι η αποκομιδη των αστικων απορρματων θα γινεται απο την αρμοδια υπηρεσια του Δημου. Η εν λογω βεβαιωση παρατιθεται στο παραρτημα χχχ της μελετης. Τη φωτογραφισα για να τη δεις.

 


 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...