Banner Πανω
 
 
 

Ανεπανάληπτο Ηπειρώτικο παραδοσιακό πανηγύρι από την Αδελφότητα Ηπειρωτών Αργυρούπολης, το Σάββατο 6 Ιούλη 2013.

Ανεπανάληπτο Ηπειρώτικο παραδοσιακό πανηγύρι από την Αδελφότητα Ηπειρωτών Αργυρούπολης, το Σάββατο 6 Ιούλη 2013.


Αργυρούπολη 7 Ιουλίου 2013

Έγινε αυτό που περιμέναμε , ο κόσμος των νοτίων προαστίων και όχι μόνο , μας τίμησε με το παραπάνω.
Ξεπεράσαμε κάθε ενδεχόμενο, μια βραδιά γεμάτη Ηπειρώτικες μελωδίες από τον Θ. Γεωργόπουλο , το Μ. Ζάμπα , την Αν. Μαντζούκη και τους συνεργάτες τους μέχρι το πρωί .
Ήταν όλοι εκεί και όσοι δεν ήλθαν έχασαν.

Η άριστη οργάνωση ,από πλευράς Συλλόγου ικανοποίησε και την παραμικρή απαίτηση .Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Ηπειρωτών Αργυρούπολης .

Ο πρόεδρος της Αδελφότητας στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όλους , επισήμανε την αξία αυτών των εκδηλώσεων και στάθηκε στην αμέριστη βοήθεια που προσφέρουν οι χορηγοί στο Σύλλογο.

Το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, άνοιξε το πρόγραμμα της εκδήλωσης , είχε μία εξαιρετική εμφάνιση , ευχαριστούμε τα παιδιά και τη ακούραστη δασκάλα τους την κα Στράτη Αλεξάνδρα και τους ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι , ακολούθησε το ένα από τα δύο χορευτικά ενηλίκων του Συλλόγου , με μιά υπέροχη εμφάνιση , χάρη στην υπομονή και εργατικότητα του δάσκαλου τους κου Ντίνου Ηλία , τους ευχόμαστε καλές διακοπές και τους περιμένουμε το Σεπτέμβριο.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης κος Κορτζίδης Χρήστος με την σύζυγό του , ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κος Βλάχος Χρ., ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών ο κος Βάσιος Βασίλης , Ο Γιάννης Κωνσταντάτος ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωμένη Πόλη ,Ο Χάρης Πασβαντίδης Επικεφαλής δημοτικής παράταξης ,δημοτικοί σύμβουλοι , εκπρόσωποι συλλόγων, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κος Κόκκορης , ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γλυφάδας ο κος Στάθης Γεωργούλης ( ηπειρώτης ερωτικός μετανάστης ).

Από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος παρευρέθησαν οι κύριοι Κώστας Κωνής Αντιπρόεδρος ,Γιώργος  Δόσης  Γ. Γραμματέας ,Κώστας Κωνσταντίνου Ταμίας , Διονύσης  Τσούτσης,   Βίκυ Αράπη ,Ελένη Ντάσιου, Χριστόφορος Ευθυμίου, Τάσος ο Μπανάκος και η ψυχή της ΠΣΕ Κώστας Μπατσής. Από τα εκπαδευτήρια Ζώης ο κος Γ. Ζώης Πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων , οι Πρόεδροι Ηπειρώτικων συλλόγων Γλυφάδας κος Γρ. Ζιάκκας ( με όλο το Διοικητικό συμβούλιο ), ο πρόεδρος των Ηπειρωτών Ηλιούπολης ο κος Σπέγκος Νίκος ( με όλο το διοικητικό Συμβούλιο )ο Πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Ελληνικού κος Βάσιος Βαγγέλης , Ο πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης κοι Ιορδανίδης Ηλίας και ο Τογρίδης Λάζαρος ( Ηπειρώτης ερωτικός μετανάστης),ο πρόεδρος του Συλλόγου Κεφαλοννητών Αργυρούπολης κος Κωνσταντάτος Γιώργος,ο Στέφος Μιχ. αντιπρόεδρος του συλλόγου Λίπας Λάκας Σουλίου ,ο Πρόεδρος συλλόγου νοτίων προαστίων "" ο Ρόβας "",η πρόεδρος του νεοσύστατου συλλόγου Ηπειρωτών Δρώμενα Γλυφάδας η κα Μπίλια- Χαρίση Δάφνη ( με όλο του συμβούλιο ), από η Ν. Σμύρνη η Ταμίας του συλλόγου η κα Στράτη,ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του πολιτιστικού και λαογραφικού συλλόγου η Αργυρούπολη κος Γουρδουράκος Θ. και η κα Εφη Γουρδουράκου , η πρώην Πρόεδρος του συλλόγου μας κα Κούτουλα Θωμαή και ο πρώην αντιπρόεδρος κος Μπάρμπας Κώστας , ο εξαίρετος Ηπειρώτης μουσικός Τάσος Κατωπόδης, από την Εφημερίδα νοτίων προαστίων " ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" Ο κος Τσιγκουνάκης Ν. , ο Χρήστος ο Τούμπουρος και ο Χριστόφορος Ευθυμίου δύο ακούραστοι άνθρωποι της ενημέρωσης για όλα τα Ηπειρώτικα γεγονότα Πολιτικά και Πολιτιστικά

 Ήταν τιμή για μας τους Ηπειρώτες όταν η εξαίρετη τραγουδίστρια Μαίρη Μακρυγιάννη με την φιλική της συμμετοχή τραγούδησε πέντε Ηπειρώτικους σκοπούς ,την ευχαριστούμε .

Αγαπητοί μου φίλοι ίσως έγινα κουραστικός με όλα αυτά τα ευχολόγια , όμως έχω υποχρέωση σαν πρόεδρος της Αδελφότητας Ηπειρωτών Αργυρούπολης επί σειρά ετών , να το κάνω, γιατί βλέπω ότι όλοι μας τιμάτε και μας αποδέχεστε , κάνουμε δουλειά , κρατάμε την παράδοση όρθια παρά τις δυσκολίες που περνάμε και θα συνεχίσουμε με τη δική σας συμπαράσταση και βοήθεια , κάθε χρόνο θα είμαστε καλύτεροι με περισσότερα πράγματα .

Να είσαστε όλοι καλά καλές διακοπές να κάνετε και σας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο με την ""ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ""

Ο Πρόεδρος Γιώργος Κωτσαντής και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας


 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...