Φωτό: Με επιτυχία στέφθηκε η ημερήσια εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Λαυρεωτικής, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014.

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερήσια εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Λαυρεωτικής, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014.

 ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ " Ο ΠΥΡΡΟΣ " , πραγματοποίησαν ημερήσια εκδήλωση στην ΚΕΡΑΤΕΑστις 23/2/2014. Οι πατριώτισσες και οι πατριώτες αλλά και οι φίλοι του Συλλόγου γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ΜΑΚΗ. Όπως πάντα πιστά στην παράδοση το Δ.Σ. του Συλλόγου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα με ευχές για ένα καλύτερο μέλλον.
Παρουσίασε το μικρό χορευτικό σύνολο από αγόρια και κορίτσια που είναι το ΜΕΛΛΟΝ και η ΣΥΝΕΧΕΙΑ του Συλλόγου για πρώτη φορά. Με την καθοδήγηση του εξαίρετου συμπολίτη μας δάσκαλου χορού κου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΛΙΑ από το χοροθέατρο της ΔΩΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ τα μικρά παιδιά μας εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν.
Ακολούθως παρουσιάσε το χορευτικό των μεγάλων χορεύοντας τραγούδια και σκοπούς από όλη την Ηπειρο ,βαθειά προσηλωμένη στην παράδοση οι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ πρόσφεραν ενα εξαιρετικό θέαμα χορέυοντας τα τραγούδια με της κατά τόπους ιδιαιτερότητες. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΙΡΗΣ αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους έδωσε το σύνθημα να ξεκινήσει ο χορός και το γλέντι κράτησε ως αργά το βράδυ.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας :
τον κο ΛΕΒΑΝΤΗ ΚΩΝ/ΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ,τους αντι/μαρχους κο ΡΟΖΗ ΣΤΑΥΡΟ & την κα ΠΕΤΣΙΚΑΛΗ ΙΟΥΛΙΑ , τον αρχηγό της μείζονος αντιπολείτευσης κο ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΛΟΥΚΑ, τους δημοτικούς συμβούλους ΚΩΣΤΑΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟ, την κα ΚΟΥΛΟΥΜΒΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ και την κα ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΣΠΑΣΙΑ , τους τοπικούς συμβούλους κο ΠΕΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ και την κα ΧΟΛΕΒΑ ΚΥΡΙΑΚΗ.
Την ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ εκπροσώπησε ο περιφερειακός σύμβουλος κος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, μαζί μας ήταν και οι περιφερειακοί σύμβουλοι κος ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και η κα ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.
Ο Υποψήφιος ΠΑΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και πατριώτης μας εκ Πρεβέζης κος ΓΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, μαζί του οι ΠΡΕΚΑΣ ΜΙΛΤΟΣ & ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ και πατριώτης μας κος ΒΙΤΣΙΟΣ ΑΡΗΣΤΕΙΔΗΣ, ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της Π.Υ. ΛΑΥΡΙΟΥ και πατριώτης μας κος ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ , οι ΠΡΟΕΔΡΟΙ : της Ομοσ/διας ΛΑΚΑΣ ΣΟΥΛΙ κος ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, της Ομοσ/διας Πολιτιστικών και Εξωραϊστηκών Συλλόγων Κερατεας ο πατριώτης μας κος ΓΩΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ , ο ΛΑΟΓΡΑΦΟΣ & ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ πατριώτης μας ΜΗΤΣ ΜΗΤΣΗΣ . Εκπρόσωποι Συλλόγων : ΘΕΣΣΑΛΩΝ ο κος ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ο κος ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΙΑΝΙΑΣ ο κος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ , ΔΑΣΚΑΛΙΟΥ ο κος ΖΕΡΒΑΣ ΘΩΜΑΣ , ΑΥΛΙΖΑΣ ο κος ΜΑΝΔΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ο κος ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ,από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ο κος ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ "Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ" η κα ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΝΤΑΖΗ, η πατριώτισσα μας Διευθύντρια του Βιομηχανικού και Βιοτεχνικού εκπαιδευτικού μουσείου κα ΣΟΦΙΑ ΡΩΚ ΜΕΛΑ, η ΕΚΔΟΤΗΣ της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΕΣ ΛΑΥΡΙΟ" κα ΛΙΛΑ ΡΕΤΣΟΥ ,ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ κος ΠΕΛΕΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, η γραμματέας του εμπορικού ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ κα ΣΟΝΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ , από την ΕΝΩΣΗ ΘΥΡΑΙΩΝ ο κος ΣΤΑΘΗΣ ΦΥΤΡΟΣ , ο πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ κος ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και ο πρώην Διοικητής Π.Υ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ κος ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ.
Χόρεψαν τα παιδιά: ΜΑΛΙΚΛΑΡΗ ΤΖΕΝΗ , ΜΑΛΙΚΛΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΔΑΛΑΡΕΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ , ΔΑΛΑΡΕΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ,ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ , ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑ , ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ , ΡΕΡΡΑΣ ΠΑΡΗΣ ,ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΙΝΑ και ΠΟΛΥΖΟΥ ΒΟΥΛΑ .
Χόρεψαν οι μεγάλοι: ΚΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΛΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ,ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ , ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ , ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΡΗΣ , ΛΑΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ,οι κυρίες ΜΟΤΣΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΚΛΑΓΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ , ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΤΖΕΝΗ , ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑ , ΡΟΒΟΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΚΟΥΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΚΟΥΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ , ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ ΓΩΓΩ , ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΧΑΙΔΩ και ΛΙΟΝΤΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ.
Μας διασκέδασε η μουσική κομπανία μελών του Συλλόγου ,ΚΛΑΓΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ-κλαρίνο , ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-μπουζούκι ,ΚΑΛΟΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-πλήκτρα και στο τραγούδι ο κος ΠΑΝΑΓΟΣ ΠΕΤΡΟΣ. Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά την συμπατριώτισσα μας τραγουδίστρια κα ΓΙΩΤΑ ΔΗΜΑ και τον μαθητή μουσικής ΆΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ που άνοιξε την εκδήλωσή μας παίζοντας ηπειρώτικους σκοπούς με το κλαρίνο του.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όσους βοήθεισαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και το φίλο πατριώτη επιχειρηματία κο Γκάγκωση Ιωάννη, Φούρνος "ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ" (πλατεία Λαυρίου) ,για την εξαιρετική βασιλόπιτα που πρόσφερε στο Σύλλογό μας.
Τέλος όλα τα μέλη του διοικιτικού Συμβουλίου , τον ΑΝΤΙΠ/ΔΡΟ ΝΑΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ,το ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ,την ΤΑΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ,τον ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΛΑΠΠΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ,τον ΕΦΟΡΟ ΤΣΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ,την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΜΟΤΣΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ και την ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΧΟΛΕΒΑ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Με τιμή για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΙΡΗΣ         ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ


 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου