Δώρο ζωής από μάνα σε κόρη

 

Τον έναν της νεφρό στη 43χρονη κόρη της, που έπασχε από χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου και για πολλά χρόνια υποβάλλονταν σε υποκατάσταση της νεφρικής της λειτουργίας με αιμοκάθαρση, δώρισε μία 64χρονη.

 

Η επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού από ζώντα δότη πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και το αποτέλεσμα της διπλής και σύνθετης αυτής επέμβασης κρίνεται απόλυτα ικανοποιητικό, με τη δότρια να παίρνει εξιτήριο σήμερα και τη λήπτρια να είναι σε άριστη κατάσταση με άμεση και πλήρη λειτουργία του νεφρικού μοσχεύματος.
Η διοίκηση του νοσοκομείου συγχαίρει τα στελέχη της Μονάδος Μεταμοσχεύσεων (χειρουργούς, νεφρολόγους, αναισθησιολόγους και νοσηλευτές) «για την εξαιρετική διαχείριση της πολύπλοκης αυτής διαδικασίας», σημειώνοντας, παράλληλα, πως η γενναία απόφαση της δότριας την τοποθετεί πολύ ψηλά στον ανθρώπινο αξιακό κοινωνικό χάρτη.

Γράφει: Ο

Αποστόλης Τζελέτας
Αποστόλης Τζελέταςπηγη.Εφημ.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας