Αναβαθμίζεται η Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου «Χατζηκώστα»

 

Σε πλήρη αναβάθμιση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας προχωρά το Γ.Ν.Ι.«Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», μετά από εξασφάλιση πίστωσης 260.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Ήδη προκήρυξε Διεθνή Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού και λοιπού εξοπλισμού. Σε αυτόν περιλαμβάνονται νέες ειδικές κλίνες για Μ.Ε.Θ., μόνιτορ MRI ειδικό για περιβάλλον στατικού μαγνητικού πεδίου, αναπνευστήρας ειδικός για μαγνήτη, μόνιτορ Μ.Ε.Θ. κ.λ.π.
Σήμερα στη Μ.Ε.Θ. του Γ.Ν.Ι.«Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», λειτουργούν έξι κλίνες νοσηλείας και- όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Διοικητής του Σπυρίδων Δερδεμέζης- με την προμήθεια του νέου εξοπλισμού δίνεται η δυνατότητα για την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς.

πηγη.Εφημ.ΠΡΩΊΝΟΣ ΛΟΓΟΣ


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας