Προβληματισμό έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας γυναίκας 44 ετών από την Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης

Η γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, πέθανε στον ύπνο της, 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Σύμφωνα με το  Alphafreepress, η 44χρονη εμβολιάστηκε την Δευτέρα 3-4-2021 στις 12:40 το μεσημέρι.

Ο σύζυγός της, είπε ότι μέχρι το απόγευμα όλα ήταν καλά αλλά το βράδυ η γυναίκα ανέβασε δέκατα και πήρε ένα ντεπόν.

Γύρω στις 3:30-4:00 επήλθε το μοιραίο και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Όπως είπε ακόμα, η σύζυγός του δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα και ήταν υγιέστατη και θεωρεί βέβαιο ότι ο θάνατός της οφείλεται αποκλειστικά στο εμβόλιο της AstraZeneca.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η  44χρονη φαίνεται να είχε περάσει ένα μικρό έμφραγμα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της  θα ανακοινωθούν όταν θα γίνει λεπτομερής εξέταση

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η Μάρθα φαίνεται να είχε περάσει ένα μικρό έμφραγμα, αλλά το ακριβή αίτια του θανάτου θα ανακοινωθούν όταν θα γίνει μία πιο λεπτομερής εξέταση παρουσία και ενός ιατροδικαστή της οικογενείας.

πηγη.Εφημ.ΠΡΩΪΝΑ ΝΕΑ


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας