Μία ακόμη διαδικασία λήψης οργάνων, που προσφέρθηκαν για δωρεά, ολοκληρώθηκε

τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

 

Η χειρουργική ομάδα του νοσοκομείου προχώρησε στη λήψη των νεφρών ενός 57χρονου, ο οποίος νοσηλευόταν με εγκεφαλικό θάνατο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η διαδικασία μεταμόσχευσης των νεφρών στους συμβατούς λήπτες έγινε στο Λαϊκό Νοσοκομείο και στον «Ευαγγελισμό».
Η διοίκηση του ΠΓΝΙ ευχαριστεί βαθύτατα τους οικείους του θανόντος, οι οποίοι, όπως σημειώνει, είχαν το μεγαλείο να προσφέρουν ζωή σε συνάνθρωπους μας. Ευχαριστεί, επίσης, το προσωπικό της ΜΕΘ, που ανέλαβε τις διαδικασίες της δωρεάς οργάνων, την Αναισθησιολογική Κλινική και τη Χειρουργική ομάδα λήψης των οργάνων, οι οποίοι διεκπεραίωσαν το δύσκολο αυτό έργο υπό τον γενικό συντονισμό του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) και της τοπικής συντονίστριας Ηπείρου του ΕΟΜ.

πηγη.Εφημ.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


 
 
 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

Γίνε μέλος της Ομάδας μας στο FB

►Ή 'Ηπειρος στήν Καρδιά μας!!!Τζουρλάκος Ιστός.

twitter

►TikTok

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

tzourlakosTikTok

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας


 

Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου

 

Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας