Η Πρόεδρος της 'Ενωσης Ηπειρωτών Ν.Σμύρνης -Π.Φαλήρου Κλαίρη Δεληγιάννη, ξανά υποψήφια δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Νέας Σμύρνης με την παράταξη του Σταύρου Τζουρλάκη ''Νέα Σμύρνη Πόλη πρότυπο''.

Η Πρόεδρος της 'Ενωσης Ηπειρωτών Ν.Σμύρνης -Π.Φαλήρου Κλαίρη Δεληγιάννη, ξανά υποψήφια δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Νέας Σμύρνης με την παράταξη του Σταύρου Τζουρλάκη ''Νέα Σμύρνη Πόλη πρότυπο''.

 

Η Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης - Παλαιού Φαλήρου ''Η Τιτάνη'' και πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας  του Δήμου Νέας Σμύρνης, εκαιδευτικός Κλαίρη Δεληγιάννη θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη – Πόλη Πρότυπο». Η κα Δεληγιάννη πριν από μερικούς μήνες είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την πλειοψηφούσα παράταξη και εξέταζε το ενδεχόμενο να ηγηθεί δικής της παράταξης, αναθεώρησε όμως τα σχέδια της μετά τη διάσπαση της παράταξης και την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων καθόδου στις εκλογές τόσο του νυν Δημάρχου κ. Τζουλάκη, όσο και του τ. Δημάρχου κ. Κουτελάκη, θέλοντας να βοηθήσει την υποψηφιότητα του κ. Τζουλάκη.

Στην ανακοίνωσή της η κα Δεληγιάννη αναφέρει αναλυτικά:
«Πριν λίγους μήνες ανεξαρτητοποιήθηκα από την παράταξη της πλειοψηφίας, παρ’ όλα ταύτα από τη στιγμή εκείνη έχουν συμβεί κάποια γεγονότα που με ωθούν να αναθεωρήσω την απόφασή μου και να συστρατευθώ εκ νέου στο πλευρό του Σταύρου Τζουλάκη.
Η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα αναφορικά με την υποψηφιότητα του Γ. Κουτελάκη, ο τρόπος με τον οποίο έμμεσα απαίτησε να είναι εκείνος «αυτοδικαίω» ο εκλεκτός της παράταξης στις επόμενες εκλογές, η απρεπής συμπεριφορά του απέναντι στον νυν Δήμαρχο, έναν ηθικό άνθρωπο που τον στήριξε όταν είχε τις γνωστές ανά τον Δήμο περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη και τέλος το παλαιοκομματικό και όλο συκοφαντίες και ψεύδη ύφος που έχει υιοθετήσει ο κος Κουτελάκης στην μέχρι σήμερα προεκλογική του εκστρατεία, με υποχρεώνουν να μη μείνω αμέτοχη σ’ αυτόν τον αγώνα.
Παρ´ όλες τις όποιες διαφορές μου στο παρελθόν με τον κ. Τζουλάκη και ορισμένα μέλη του συνδυασμού, του οποίου είναι επικεφαλής, δεν παύει να αποτελεί μια παράταξη που πλαισιώνεται από ανθρώπους ικανούς, έντιμους, έμπειρους και με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς για την πόλη μας.
Η συστράτευση λοιπόν μαζί του σε αυτή την περίοδο αποτελεί για μένα μονόδρομο!
Η συνείδησή μου και η πορεία μου στα κοινά του Δήμου δεν μου επιτρέπει να παραμείνω σιωπηλή στο περιθώριο.
Οι δύσκολες μάχες είναι για να κερδίζονται.
Στηρίζω τον Σταύρο Τζουλάκη γιατί ο Δήμος πρέπει να συνεχίσει την πορεία του στο αύριο. Πισωγυρίσματα με ανθρώπους και νοοτροπία σαν αυτή του κου Κουτελάκη δεν ταιριάζουν ούτε στην προσωπική μου ηθική, ούτε στην προσωπική μου αισθητική!
Και αυτά είναι αξίες που πάντα υπερασπιζόμουν και είμαι βέβαιη ότι  θα τιμήσει κι ο Στ. Τζουλάκης ως μελλοντικός Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης!»


 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου