Banner Πανω
 
 
 

Η Ηπειρώτισσα παιδίατρος Αναστασία Μπράχου, υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ''Στροφή 180 μοιρών''.

Η Ηπειρώτισσα παιδίατρος Αναστασία Μπράχου, υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ''Στροφή 180 μοιρών''.

 Σύντομο βιογραφικό
Η Υποψήφια Δήμαρχος Αναστασία Μπράχου είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας το 6ο από 9 αδέλφια, από γονείς από την Ήπειρο και τον Πόντο. Παρόλες της δυσκολίες της εποχής, πήρε το πτυχίο της Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική και τα τελευταία 20 χρόνια ζεί και και εργάζεται στο Δήμο Αχαρνών. Είναι έγγαμη και έχει 2 παιδιά. Έχει συμμετάσχει ενεργά στην κοινωνική ζωή της πόλης και στην στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.


 

Μήνυμα προς τους δημότες των Αχαρνών.

Δεν έχω αμφιβολία ότι αυτές τις δύσκολες ημέρες η σκέψη σας και η καθημερινή σας φροντίδα είναι στραμμένες στην αντιμετώπιση της δύσκολης πραγματικότητας που βιώνουμε. Οι εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι μια υπόθεση άσχετη με την στενωπό που διερχόμαστε λίγο πολύ όλοι μας. Πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε σκληρή μάχη για να υπερασπιστούμε τα κοινωνικά αγαθά του περιβάλλοντος, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής αλληλεγγύης

 

Χρόνια τώρα, ο Δήμος μας, διοικούμενος από τις ίδιες φατρίες, παρέες και απειράριθμους παράγοντες, οδηγείται στην θεσμική και οικονομική αποδιάρθρωση και ανυποληψία. Έχει ουσιαστικά απωλέσει ο Δήμος μας την ικανότητα αυτοτελούς υπάρξεως, σχεδιασμού και μακροπρόθεσμου προγραμματισμού. Κύριο μέλημά του πλέον είναι η εξυπηρέτηση των ημετέρων ενώ αφήνει τις υποδομές να καταρρέουν και τις γειτονιές στην αδιαφορία και εγκατάλειψη.

 

Πολλοί από σας πιστεύουν, όπως και εγώ, ότι ήρθε η στιγμή για τον Δήμο μας να γυρίσει σελίδα, να τελειώσουν πια οι περίπλοκες δικαιολογίες για την παράλυση και αναποτελεσματικότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πόλη μας. Να μπουν επιτέλους στο περιθώριο όλοι εκείνοι που οδήγησαν τον Δήμο στην απαξίωση και ανυποληψία.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς που θεωρείτε ότι η πόλη μας αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, με επιστροφή στην απλότητα, στην ειλικρίνεια και στην λιτότητα λόγων και υποσχέσεων, και σας ζητώ να προσπαθήσουμε μαζί, με ότι μπορεί ο καθένας μας να συνεισφέρει για να αλλάξει η πορεία της αυτοδιοίκησης στην πόλη μας, αρχίζοντας από τα απλά και απαραίτητα χωρίς μεγαλοστομίες και ανεδαφικές υποσχέσεις.

Πιστεύω ειλικρινά, ότι ήρθε η ώρα να αναδείξετε νέους ανθρώπους πού με ήθος και καθαρότητα προθέσεων θα αλλάξουν την πορεία του Δήμου μας, μακριά από τον ανταγωνισμό της μακέτας. Να ξαναδούμε τις ανάγκες της πόλης μας και να προσδιορίσουμε το όραμα και την ελπίδα. Για να ξαναβρεί επιτέλους ο Δήμος μας την χαμένη του αξιοπρέπεια.

 

 

 

Αναστασία Μπράχου

 

Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...