Banner Πανω
 
 
 

Όλγα Γεροβασίλη.Υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου.Παρουσίαση των 9 από τους συνολικά 11 υποψηφίους του ψηφοδελτίου της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» για την Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Όλγα Γεροβασίλη.Υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου.Παρουσίαση των 9 από τους συνολικά 11 υποψηφίους του ψηφοδελτίου της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» για την Π.Ε. Θεσπρωτίας.

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τη Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου, στις 12:15 μμ, στην Ηγουμενίτσα έγινε εκδήλωση-συνέντευξη Τύπου, όπου και παρουσιάστηκαν οι 9 από τους συνολικά 11 υποψηφίους του ψηφοδελτίου της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» για την Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Να ανατρέψουν την πολιτική της άγριας λιτότητας και τους εκφραστές της, να αποκαλύψουν τα ψεύδη, τους ευφημισμούς και τα εικονικά successstories των κυβερνώντων, κάλεσε από την Ηγουμενίτσα τις Ηπειρώτισσες και τους Ηπειρώτες η υποψήφια Περιφερειάρχης, Όλγα Γεροβασίλη.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης προειδοποίησε πως η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει νέα δανειακή σύμβαση με υπογραφή νέου μνημονίου βαρών και εξαέρωσης των τελευταίων δικαιωμάτων των εργαζομένων, που θα εφαρμοστούν μετά τις εκλογές. Γι’ αυτό, το μήνυμα των εκλογών πρέπει να είναι μήνυμα Ανατροπής, μήνυμα υπέρ των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό το μήνυμα φθάνει από κάθε γωνιά της Ηπείρου, επισήμανε η κ. Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι «οι αντίπαλοί μας στην Ήπειρο έχουν επιστρατεύσει όλα τα μέσα εναντίον μας». Αλλά την 25η Μαΐου η περιοχή μας θα αλλάξει σελίδα, αποδοκιμάζοντας αυτούς που παρέλαβαν την Ήπειρο, ως τη φτωχότερη Περιφέρεια της χώρας και την παραδίδουν ακόμα πιο φτωχή.

Στη συνέχεια, η υποψήφια Περιφερειάρχης ανέπτυξε τις προτεραιότητές της, όπως η αντιμετώπιση της αυξανόμενης φτώχειας και ανεργίας (30,4% στο γενικό πληθυσμό, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το 2013), η αντίσταση στην εκποίηση και ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου της Περιφέρειας, η διεκδίκηση πόρων για τις υποδομές στην εκπαίδευση, την υγεία και την κοινωνικής προστασία, την ενίσχυση της και την ανατροπή της περιβόητης «πρότασης Καχριμάνη» για το φρέσκο γάλα, την μη εκτροπή του Αώου  αλλά και την άρνηση επιβολής του Οικονομικού Παρατηρητηρίου για τους ΟΤΑ, που καταργεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο Αυτοδιοίκητό τους.

«Οι εκλογές είναι πολιτικές και ιδιαίτερα κρίσιμες. Γι’ αυτό και επιλέγουμε, πρωτίστως, πολιτική πρόταση. Κι εμείς έχουμε μια τέτοια πρόταση. Σε λίγες μέρες, μέσα στις διακοπές του Πάσχα, θα σας την παρουσιάσουμε αναλυτικά» είπε η Όλγα Γεροβασίλη, ενώ κάλεσε τις τοπικές κοινωνίες να αντιταχθούν σύσσωμες απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές που επιτίθενται στην ίδια τη ζωή μας και την προοπτική της Ηπείρου. «Γιατί ο δικός μας στόχος είναι να γίνει η Ήπειρος χώρος αξιοπρεπούς ζωής για όλους τους κατοίκους της» κατέληξε η υποψήφια Περιφερειάρχης.


* Επισυνάπτεται η ομιλία του υποψ. αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας Παναγιώτη Πάντου, τα ονόματα των υποψήφιων συμβούλων και φωτογραφίες από την εκδήλωση.


Το Γραφείο Τύπου


 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Σωσσίνου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικό Μουσείο Μερόπης

 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...