Banner Πανω
 
 
 

Κάλεσμα υποψηφίου Δημάρχου Κ.Καψάλη, της Δημοτικής Παράταξης "Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου"

Κάλεσμα υποψηφίου Δημάρχου Κ.Καψάλη, της Δημοτικής Παράταξης "Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου"

 

 Αγαπητοί φίλοι/φίλες, 

 

Ανακοινώνουμε και επίσημα ότι η "Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου" ο συνδυασμός  στον οποία ηγούμαι θα διεκδικήσει εκ νέου τον ψήφο των δημοτών του Δήμου Πωγωνίου και καλούμε  τους συνδημότες μας σε συστράτευση.


Συνδημότες  και συνδημότισσες ,

  Πριν από τρία χρόνια και λίγους μήνες επωμιστήκαμε το πιο δύσκολο έργο στα χρόνια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Επωμιστήκαμε το δυσβάστακτο βάρος της αντιμετώπισης του πιο απαισιόδοξου σεναρίου για το μέλλον της χώρας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Παρά την τεράστια μείωση των επιχορηγήσεων σχεδόν στο 70% , έπρεπε τάχιστα όλοι να προσαρμοστούμε στην νέα πραγματικότητα. Δρομολογήσαμε χωρίς καθυστέρηση  την ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ του Δήμου, βοηθώντας ισότιμα το κάθε Τοπικό Διαμέρισμα βάση των αναγκών του. Αντιμετωπίσαμε με τον ίδιο γνώμονα όλους τους πολίτες. Τολμούμε να πούμε ότι καταφέραμε να λύσουμε  τα  προβλήματα που είχαν προκύψει από τους πρώην ΟΤΑ και να καταρτίζουμε προϋπολογισμούς που να δίνουν λύση στα τεράστια προβλήματα της καθημερινότητας του νέου μεγάλου Δήμου. Σήμερα ο Δήμος μετά από σκληρή δουλεία παρά τα προβλήματα κατάφερε να «νοικοκυρευτεί» , να είναι βιώσιμος και να έχει κοινό πρόσωπο προς τα προβλήματα όσο και προς τις προκλήσεις ανάπτυξης.

Αξιοποιήσαμε τα έσοδα και τις χρηματοδοτήσεις στο έπακρο και σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς εκτελούμε και δημοπρατούμε  έργα  12.000.000 ευρώ μέσω των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.

   Σίτιση σε όσους έχουν ανάγκη, Δημοτικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πωγωνίου, δωρεάν εκπαίδευση νέων Αγροτών και ενηλίκων, Παιδική Μέριμνα συνεργαζόμενοι με την Κιβωτό του Κόσμου, έργα ύδρευσης- ανάπλασης-  αποχέτευσης- γηπέδων και κτιρίων στο ΕΣΠΑ, έργα πολιτισμού στο ΙΝΤΕΡΡΕΓΚ, κοντά στα έργα ενέργειας σε όλους του τομείς, συνεργασίες με Πανεπιστήμια και φορείς, αξιοποίηση προγραμμάτων ανεργίας. Και κυρίως στενή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για το νέο πρόγραμμα ανεργίας και φτώχειας  με στόχο να βελτιώσουμε την ζωή των ανέργων μας μέσα από θεσμοθετημένες δομές και διαδικασίες και όχι με υποσχέσεις που ποτέ δεν δώσαμε. Ως Δήμος διερευνούμε  όλες τις σύγχρονες προκλήσεις και προγράμματα και έτσι θα συνεχίσουμε.

    Αγαπητοί δημότες και δημότισσες του Δήμου Πωγωνίου, του Δήμου που μαζί στήσαμε, γνωρίζετε ότι δουλέψαμε σκληρά την πιο δύσκολη περίοδο και δικαιούμαστε την ολοκλήρωση της προσπάθειας. Για τον λόγο  αυτό διεκδικώντας  τον ρόλο αυτών που ενώνουν και όχι αυτών που χωρίζουν, φτιάχνοντας ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που όπως και της σημερινής θητείας μας πρώτοι δείξαμε ότι τα κόμματα δεν χωρούν, σας καλούμε για συστράτευση με ενότητα μακριά από διχαστικές ενέργειες, ώστε να υλοποιήσουμε το όραμά μας.

Με συνέπεια και αποφασιστικότητα την επόμενη μέρα ΕΝΩΜΕΝΟΙ, όπως ταιριάζει στον καιρό της κρίσης, θα αναδείξουμε την ενιαία πια ταυτότητα του Δήμου και σύμφωνα με ότι έχουμε δρομολογήσει θα έχουμε την τιμή να σας παραδώσουμε ένα ολοκληρωμένο έργο αντάξιο της εμπιστοσύνη σας.


Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Καψάλης

Υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου   • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα στην Μονή Σέλτσου
 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...