Banner Πανω
 
 
 

<<ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ>>Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Γιώργος Ζάψας. Συνάντηση με τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

<<ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ>>.Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Γιώργος Ζάψας. Συνάντηση με τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

 

 

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, είχε χθες το πρωί κλιμάκιο της παράταξης «Συμμαχία Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Γιώργο Ζάψα και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μάκη Χατζηεφραιμίδη.

Σε αυτή ενημερώθηκαν από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Φώτη Βάββα, για τα προβλήματα που υπάρχουν στο μεγαλύτερο νοσηλευτικό Ίδρυμα της Ηπείρου, καθώς και για όλα τα ανοιχτά ζητήματα στο χώρο της υγείας.

Ο κ. Ζάψας με δηλώσεις του τόνισε πως για την «Συμμαχία Ηπειρωτών» ο χώρος της υγείας αποτελεί προτεραιότητα, προσθέτοντας πως ο υγειονομικός χάρτης της Ηπείρου χρειάζεται επανασχεδίαση σε μεγάλο βαθμό με τη νέα Περιφερειακή Αρχή να έχει πρωτεύοντα ρόλο και ευθύνη.

«Η παράταξη μας δίνει πολύ μεγάλη σημασία σε θέματα υγείας και η σημερινή μας επίσκεψη συμβολίζει αυτό το ενδιαφέρον γιατί θεωρούμε ότι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μαζί με το Χατζηκώστα είναι οι ναυαρχίδες για να σχεδιάσουμε τον καινούργιο χάρτη υγείας όχι μόνο της Ηπείρου αλλά και ευρύτερα, γιατί το ΠΓΝΙ μαζί με το Χατζηκώστα φιλοξενούν επισκέπτες κι έξω από την Περιφέρειά μας.

Εμείς επισημάναμε στον Διοικητή ότι μας ενδιαφέρει το νοσοκομείο αυτό, με το προσωπικό που έχει να υποστηρίξει με τις δομές του τις ανάγκες που δεν μπορούν να καλύψουν τα άλλα περιφερειακά νοσοκομεία, γιατί καλώς ή κακώς για εμάς ο χάρτης της υγείας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ κι έτσι δεν έχουμε τα νοσοκομεία που θα θέλαμε και θα έπρεπε να έχουμε στην Πρέβεζα, την Άρτα και στους Φιλιάτες. Θα θέλαμε έναν νέο χάρτη υγείας. Δε γίνεται να υπάρχει πρόταση για ένα νέο νοσοκομείο στη Δυτική Ακτή που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες που συνεχώς αυξάνουν και την ίδια ώρα να ανακοινώνεται η δημιουργία νοσοκομείου στη Λευκάδα. Χρειαζόμαστε κάτι καινούργιο και σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το Χατζηκώστα το οποίο θα επισκεφτούμε τις επόμενες ημέρες», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Ζάψας.

Η «Συμμαχία Ηπειρωτών» επισήμανε επίσης στη Διοίκηση ότι πρέπει να ελέγξει, στο μέτρο που μπορεί, τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που έχουν δοθεί σε ιδιώτες μέσα στο νοσοκομείο προκειμένου να μηδενιστούν φαινόμενα αδήλωτης ή ακόμα και απλήρωτης εργασίας.

Αμέσως μετά το κλιμάκιο της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» συναντήθηκε με το προεδρείο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου, από όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τις μειώσεις των μισθών αλλά και τις απλήρωτες εφημερίες.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Ζάψας, δήλωσε πως είναι ανεπίτρεπτο γιατροί αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου να εργάζεται και να μην πληρώνεται για τις εφημερίες του.

Τέλος σημείωσε πως για τη «Συμμαχία Ηπειρωτών» ο χώρος της υγείας έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και γι’ αυτό οι επαφές  της ενόψει των εκλογών ξεκίνησαν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για να καταλήξει λέγοντας «Η Συμμαχία Ηπειρωτών θεωρεί πως, οι πολίτες στις δύσκολες στιγμές ή στην ανάγκη τους για ιατρική συμβουλή και περίθαλψη πρέπει να αισθάνονται το αυτονόητο, ότι δικαιούνται  αξιοπρεπή παροχή υπηρεσιών υγείας από την πολιτεία».


 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα στην Μονή Σέλτσου
 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...