Banner Πανω
 
 
 

'' ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ''.Υποψήφιος δήμαρχος κ.κώστας Καψάλη.Δελτίο τύπου.ΕΝΟΤΗΤΑ , καθημερινότητα & ανάπτυξη ο στόχος μας για το Πωγώνι

'' ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ''.Υποψήφιος δήμαρχος κ.κώστας Καψάλη.Δελτίο τύπου.ΕΝΟΤΗΤΑ , καθημερινότητα & ανάπτυξη ο στόχος μας για το Πωγώνι.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Tο σύνθημά μας, το σύνθημα του Δημάρχου που υιοθετήσαμε όλοι οι συνεργάτες του, ήταν να «βάλουμε πλάτη στα δύσκολα» την εποχή της κρίσης και των λειψών εσόδων. Ήμασταν εκεί δίπλα στους δημότες μας σε κάθε γωνιά του Δήμου, όχι ως δημοτικοί άρχοντες αλλά ως υπεύθυνοι για την επίλυση των προβλημάτων τους. Η εποχή των βαρύγδουπων δηλώσεων μέσα από τα γραφεία και τον τύπο σταμάτησε για την χώρα μας το 2010. Εμείς καταφέραμε να ακούσουμε την φωνή των ακριτών μας και να εξελιχτούμε. Τα χρόνια της κρίσης, μας είπαν οι δημότες, σας θέλουμε δίπλα μας στα προβλήματά μας, και εμείς ήμασταν εκεί για να ζητούμε σήμερα την ψήφο τους.

     Γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Ντόντης ότι η πόρτα του Δημάρχου ήταν ανοιχτή για να εξυπηρετήσει με τους συνεργάτες του όλους ανεξαιρέτως. Οι «κολλητοί» είναι στην φαντασία του κ. Ντόντη. Οι χαρακτηρισμοί και τα «τσιτάτα» δεν αποτελούν πολιτικό λόγο αλλά μάλλον απεγνωσμένη αντίδραση σ΄ αυτό που θέλει να αποφύγει, δηλ. την ήττα στις εκλογές.

     Παρακαλούμε όλους τους υποψηφίους και τους φίλους της παράταξής μας, να μην παρασυρθούν σε έναν αδιέξοδο πόλεμο έντασης που προκαλεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η παράταξή μας αποτελείτε από εργάτες της τοπικής αυτοδιοίκησης που είχαν ως έργο να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και να έχουν πάντα τις πόρτες ανοιχτές. Ο λαός θα κρίνει και θα συγκρίνει . Ξέρει άλλωστε καλά ποιοι ήταν δίπλα του καθημερινά και όπου χρειάστηκε με όσο κόπο απαιτήθηκε.

Η απουσία του κ. Ντόντη όλα αυτά τα χρόνια δεν αναπληρώνεται με «οργισμένες» ανακοινώσεις, ούτε με την παρουσία στα χωριά τώρα, λίγο πριν τις εκλογές. Αλλά ακόμη και τώρα θα πάρει από τους κατοίκους το μήνυμα για μεγαλύτερη ταπεινότητα και ειλικρινές ενδιαφέρον.

Το ψηφοδέλτιό μας δεν περιέχει ούτε σωτήρες ούτε υποψήφιο Δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους «πιο ψηλούς» από τους άλλους δημότες . Εμείς με αυτό το ύφος που απαίτησε ο Δήμαρχος από όλη την ομάδα, ενώσαμε το Δήμο μας που υποφέρει από τα δεινά της κρίσης. Θα ξαναπαντήσουμε με την σκληρή δουλειά και το νοικοκύρεμα. Γραμμή μας λοιπόν, το δηλώνουμε ρητά σε όλους, είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ που απαιτούν οι καιροί, μετά η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ και παράλληλα η ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Το καθεστωτικό μοντέλο του «άμεμπτου πολιτικού σωτήρα» που είναι ανώτερος από τους άλλους και θα φέρει την αισιοδοξία και την λύτρωση, το μοντέλο που κατάστρεψε την χώρα, θα το νικήσουμε οριστικά.

     Ας μην προσπαθεί ο κ. Ντόντης να εμφανιστεί ως το νέο πρόσωπο στα κοινά του Πωγωνίου που θα χτυπήσει το «κατεστημένο».

Ο κ. Ντόντης άσκησε εξουσία ως Δήμαρχος Άνω Πωγωνίου και κρίθηκε για τα έργα και τις πράξεις του, κι αυτές τον ακολουθούν, αλλά ακόμη το πληρώνει η παρούσα Δημοτική Αρχή. Αλλά θα κριθεί ακόμη περισσότερο για την τακτική και την ανεπάρκεια του ως αντιπολίτευση ,αυτά τα δύσκολα χρόνια, που δεν στήριξε τους κατοίκους του Δήμου.

Δύναμη αλλαγής έπρεπε να είναι οι προτάσεις, τα σχέδια και τα επιχειρήματα του κ. Ντόντη που θα στήριζαν τον καθημερινό αγώνα για το παρόν και το μέλλον του τόπου.

Απ΄ ότι φαίνεται θα τα περιμένουμε για πολύ ακόμα, γιατί αντί γι΄ αυτά, επιλέγει προεκλογικά τα πυροτεχνήματα, τους χαρακτηρισμούς και τους αφορισμούς.


 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα στην Μονή Σέλτσου
 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Πωγωνιανής

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Λαογραφικού Μουσείου Κεφαλόβρυσου

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...