Banner Πανω
 
 
 

"Άρωμα νικης από Δολιανά και Αγία Μαρίνα για τον υποψήφιο Δήμαρχο Πωγωνίου κ. Ιωάννη Ντόντη".Φωτό & Βίντεο.

"Άρωμα νικης από Δολιανά και Αγία Μαρίνα για τον υποψήφιο Δήμαρχο Πωγωνίου κ. Ιωάννη Ντόντη".Φωτό & Βίντεο.

 

Πανηγυρικό το κλίμα και άρωμα νίκης από τα Δολιανά για τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Ιωάννη Ντόντη και την παράταξη του "Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι". Σε μία κατάμεστη αίθουσα και με κόσμο έξω από αυτήν πραγματοποιήθηκε η ομιλία του κ. Ντόντη, ο οποίος συνοδευόταν από πολλά στελέχη του και φυσικά βροντερό παρών έδωσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής (Μποντίνης Γρηγόριος, Μάτσικας Ευάγγελος, Τζαβέλλας Μιχαήλ, Χαρισιάδη Μαριάνθη, Γόγολος Δημήτριος, Ζήνα Χριστοδούλου, Μπόσιας Μιχαήλ και Οικονόμου Ηλίας), αλλά και οι υποψήφιοι τοπικοί (Δόκος Αλέξιος, Κέκος Κωνσταντίνος, Τσάκα Όλγα και Χαλκιά Μαρία).
 
Ο κόσμος συμφώνησε σε όλες τις παραμέτρους με τον κ. Ντόντη και ζητούσαν επιμόνως μία άμεση λύση για να μπορέσει το χωριό τους -και όχι μόνο- να μπορέσει να σταθεί και πάλι με αξιοπρέπεια, καθώς η νυν δημοτική αρχή έχει απαξιώσει το δήμο Πωγωνίου.
 
Τα ζητήματα τα οποία απασχόλησαν τη συζήτηση ήταν το πρόγραμμα του κ. Ιωάννη Ντόντη, το οποίο και αγκάλιασε ο κόσμος και φυσικά τα ερωτήματα που τέθησαν, ήταν ζητήματα μείζωνος σημασίας, όπως η ασφάλεια, η υγεία, η καθαριότητα, η ανεργία και φυσικά να μπορεί να ακούγεται η φωνή της τοπικής αρχής, η οποία μέχρι τώρα δεν μπορεί να εισακουστεί.
 
Ο κ. Ντόντης άκουγε με ιδαίτερο ενδιαφέρον όλα τα ερωτήματα και τις απορίες και αφού απάντησε σε όλα τα ζητήματα, δεσμεύτηκε πως όταν γίνει δήμαρχος μετά τις εκλογές τις 18ης Μαϊου, η τοπική αρχή θα έχει φωνή και θα μπορεί πλέον να έχει ουσιώδη διάλογο με τη δημοτική αρχή και πως το ΠΩΓΩΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥΣ.
 
ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ
Νωρίτερα ο κ. Ντόντης είχε επισκεφτεί και την Αγία Μαρίνα, όπου και εκεί ο κόσμος τον περίμενε και συνομίλησε μαζί του, για τα μεγάλα προβλήματα του χωριού, προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν άμεσα και πως πρώτη του μέριμνα μόλις αναλάβει δήμαρχος, είναι να συνομιλήσει άμεσα με την τοπική αρχή για να μπορέσουν να υλοποιήσουν και να επιλύσουν όλα τα σοβαρά ζητήματα που μαστίζουν τον τόπο.
 
Ο κ. Ντόντης ανέπτυξε το πρόγραμμα του, επεσήμανε τα μεγάλα λάθη της νυν δημοτικής αρχής και τόνισε πως κύριο μέλημα του, μόλις αναλάβει καθήκοντα δημάρχου, είναι η αποκατάσταση της οποιασδήποτε αδικίας και φυσικά, πάνω απ' όλα οι κάτοικοι του δήμου Πωγωνίου να νιώσουν ασφάλεια, κάτι το οποίο σήμερα δεν αισθάνονται.
 
Πρόγραμμα περιοδείας
Κυριακή, 11 Μαΐου
11:00 Πωγωνιανή
13:00 Δρυμάδες- Σταυροσκιάδι
17:30  Κτίσματα
18:30  Χαραυγή
19:30  Καστάνιανη
 
Από το Γραφείο τύπου
Τρόποι επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
και στο facebook: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Δείτε τα Βίντεο:
   ΔΟΛΙΑΝΑ
ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ


 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Μουσείο Ιερομάρτυς Πατροκοσμάς στο Βασιλικό Πωγωνίου

 • Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς Μονής Αβελ

  Δείτε το βίντεο αφιέρωμα της Ιεράς  Μονής Αβελ

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου.Κάτω Μερόπη Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 

 

 

Το κανάλι μας στο YouTube.

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Συνταγή γνήσιας Πωγωνίσιας κουρκουτόπιτας

Αφιερωμένο στη ''ΜΑΝΑ ΜΟΥ''

Κύρκου Καψάλη Αγαθή

πού έφυγε από την ζωή 17-8-2020 από ανακοπή καρδιάς...