<<ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ>> ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μ. ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗ, Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΓ. ΑΓΓΕΛΗ

<<ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ>>  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μ. ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗ, Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΓ. ΑΓΓΕΛΗ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Για πλήρη αναντιστοιχία λόγων και έργων κατηγόρησε την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων με τη «Συμμαχία Ηπειρωτών», Μάκης Χατζηεφραιμίδης, καλώντας παράλληλα τους Ηπειρώτες να στηρίξουν τον συνδυασμό του Γιώργου Ζάψα στις εκλογές της Κυριακής.

«Η ανεργία βρίσκεται στα ύψη, η ανάπτυξη στο βάραθρο και η Περιφερειακή Αρχή δεν έχει ακόμη καταλάβει γιατί φτάσαμε ως εδώ. Πως θα μας βγάλει από το αδιέξοδο;», διερωτήθηκε ο κ. Χατζηεφραιμίδης.

Παράλληλα έχοντας μαζί του το προεκλογικό πρόγραμμα της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης» του 2010, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάχης, επισήμανε πως από τα 41 έργα που είχε ενταγμένα στο πρόγραμμα της κατάφερε να ολοκληρώσει μόνο το ένα, αυτό που έχει να κάνει με τη συμμετοχή της Περιφέρειας σε τουριστικές εκθέσεις.

Αναλυτικά τα έργα που υποσχέθηκε προεκλογικά ότι θα υλοποιήσει αλλά δεν κατάφερε ποτέ να τα κάνει πράξη η σημερινή Περιφερειακή Αρχή, έτσι όπως τα παρουσίασε ο κ. Χατζηεφραιμίδης είναι τα εξής:

«Διάνοιξη δρόμων προς τα Β. Τζουμέρκα, την Πράμαντα, τη Λάκκα Σούλι, τα Λουτρά Καβασίλων – Αμάραντου, τον κόμβο της Εγνατίας στον Δρίσκο και την επέκταση της Ιόνιας στην Κακαβιά. Δημιουργία μόνιμου εκθεσιακού κέντρου, εκσυγχρονισμός του αεροδρομίου, έλευση φυσικού αερίου στην Ήπειρο, δημιουργία ΒΙΟΠΑ – επέκταση ΒΙΠΕ, αθλητικές υποδομές, συνεργασία με πανεπιστήμιο – ΤΕΙ με Πανηπειρωτική. Κέντρα υγείας αστικού τύπου, προώθηση Προεδρικού Διατάγματος της Λίμνης Παμβώτιδας, διαχείριση ιατρικών αποβλήτων, ενεργειακή αξιοποίηση των κτηνοτροφικών αποβλήτων, εμπορευματικό σταθμό στα σύνορα, κ.α».

«Υποσχέθηκαν πολλά. Κάνουν πως τα ξέρουν όλα, αλλά δεν καταφέρνουν τίποτα για το καλό της Ηπείρου», είπε ο κ. Χατζηεφραιμίδης.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και ο εκπρόσωπος τύπου της «Συμμαχίας Ηπειρωτών».

«Ο κ. Καχριμάνης είναι πολλά χρόνια Νομάρχης και Περιφερειάρχης και προφανώς κουράστηκε. Δυστυχώς δεν έχει όραμα για την ανάπτυξη ης Ηπείρου, η οποία δεν χρειάζεται έναν Περιφερειάρχη Δημόσιο Υπάλληλο, αλλά κάποιον που θα την οδηγήσει με αναπτυξιακές κινήσεις στην ανάπτυξη», είπε ο κ. Παπαγεωργίου.

Ο ίδιος έβαλε στο κάδρο της «αδιαφορίας και της περιφρόνησης» και την υποψήφια Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.

«Η επικεφαλής της παράταξης της ανατροπής, αρνήθηκε τρεις φορές να είναι υποψήφια Περιφερειάρχης και έχει δείξει με τη στάση της πως σε όποια θέση κι αν την τοποθετήσει ο λαός της Ηπείρου μετά τις εκλογές, εκείνη θα είναι απούσα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγεωργίου.

Κλείνοντας αναφέρθηκε ξανά στην φυγομαχία των υπόλοιπων παρατάξεων οι οποίες δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» για έναν ανοιχτό διάλογο, λέγοντας πως η μόνη εξήγηση που υπάρχει είναι ότι «κρύβονται ή φοβούνται» να συζητήσουν για τα μεγάλα θέματα της Ηπείρου, κάτι που όμως δείχνει αδιαφορία και περιφρόνηση των Ηπειρωτών.

Τέλος το μέλος της παράταξης, Αγγελική Αγγέλη, κάλεσε τους Γιαννιώτες και τους Ηπειρώτες να στηρίξουν τη «Συμμαχία Ηπειρωτών» «για να αλλάξει σελίδα η Ήπειρος και να γεννηθεί ξανά η ελπίδα στον τόπο».

 


 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου