ΑΛΕΞ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Οι πολίτες της Π. Ε. Άρτας αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής

ΑΛΕΞ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Οι πολίτες της Π. Ε. Άρτας αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής

 

«Οι πολίτες της Άρτας γνωρίζουν τον αγώνα που κάναμε στα 3, 5χρόνια θητείας μας, για την επίλυση προβλημάτων που υπήρχαν. Γνωρίζουν επίσης ότι βάλαμε τις βάσεις για την προώθηση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών την επόμενη πενταετία, για αυτό και μας εκδηλώνουν ανοικτά τη συμπαράστασή τους», δήλωσε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ολοκληρώνοντας σήμερα τις προεκλογικές του επισκέψεις στην Π.Ε. Άρτας.

Ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, πρόσθεσε ότι η κατασκευή του κόμβου της Ιόνιας, τα αποστραγγιστικά έργα, η αποκατάσταση  της κοίτης του Αράχθου, η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ, η συνδρομή προς Κοινωνικούς φορείς και ιδρύματα, είναι μόνο μερικές από τις παρεμβάσεις που είχαν άμεσα αποτελέσματα για την καθημερινότητα των πολιτών, συμπληρώνοντας: «Σταθήκαμε στο πλευρό των φορέων της Άρτας. Των Δήμων, αλλά και του ΤΕΙ. Βοηθήσαμε το έργο τους,  εντάσσοντας όλα τα ώριμα έργα στο ΕΣΠΑ. Στηρίξαμε παραγωγικές μονάδες, αλλά και βρεθήκαμε μπροστά σε όλα τα ζητήματα που προέκυψαν, όχι απλά υψώνοντας σημαίες διαμαρτυρίας, αλλά κάνοντας ουσιαστικές και δυναμικές παρεμβάσεις. Έτσι πετύχαμε – μαζί με άλλους παράγοντες- τη διατήρηση του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, την προώθηση των διαδικασιών για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Παπακώστα, την κατασκευή της γέφυρας Άννινου, τα εγγειοβελτιωτικά έργα για τον κάμπο Άρτας. Δώσαμε επίσης μάχη για το ΚΕΥΓ- ΚΕΝ, έχουμε μπει μπροστά για τα φράγματα του Πουρναρίου».

Σε συναντήσεις που είχε με αγρότες, ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια την επόμενη πενταετία, μέσω του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης, θα επιδιώξει τη βελτίωση των υποδομών στην πεδιάδα της Άρτας, ιδίως στην ολοκλήρωση των εγγειοβελτιωκών έργων. Σε επίσκεψή του στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Άρτας, ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι τη νέα περίοδο, θα υπάρξει     συνεργασία με τις συνεταιριστικές οργανώσεις με επιδίωξη να περάσει ο αγροτικός κλάδος της Ηπείρου, από την επιδοτούμενη, στην αυτοτροφοδοτούμενη ανάπτυξη.

Σε συνάντηση που είχε με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετώπιζε, προσθέτοντας ότι η Περιφερειακή Αρχή συμπαραστέκεται στο υγιές συνεταιριστικό κίνημα και θα είναι στο πλευρό του Πτηνοτροφικού Άρτας για την αντιμετώπιση με σύγχρονο, επιστημονικό τρόπο και του ζητήματος της επεξεργασίας των αποβλήτων των πτηνοτροφικών μονάδων.

 • Ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, συνοδευόμενος από το νυν και εκ νέου υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας Β. Ψαθά και υποψ. Περιφερειακούς συμβούλους επισκέφθηκε διαδοχικά: Άγιο Σπυρίδωνα, Πτηνοτροφικό, Κωστακιούς, Κυρκιζάκες, Πέτα, την Ένωση Αγρ. Συνεταιρισμών, τον ΤΟΕΒ και την αγορά της πόλης της Άρτας.

 


 • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

 • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

 • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

 • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

  Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

 • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

  Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

 • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

  Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου