Περιοδεία Γιάννη Στέφου, Άρη Σπέγγου και Φανής Αναγνώστου-Κουμπλομάτη σε Ζαγόρι και Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

 

26-6-2019

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Άρη Σπέγγο και Φανή Αναγνώστου-Κουμπλομάτη πραγματοποίησαν περιοδεία τη Δευτέρα 24 Ιουνίου σε χωριά του Ζαγορίου. Επισκέφτηκαν υπηρεσίες του Δήμου και τη Δομή “Βοήθεια Στο Σπίτι” και συναντήθηκαν με πολλούς κατοίκους και επισκέπτες στο Τσεπέλοβο και τους Ασπραγγέλους.

Ο κ. Στέφος μαζί με τον συνυποψήφιό του κ. Άρη Σπέγγο επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο και την Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη την Τρίτη 25 Ιουνίου. Είχε συνομιλίες με τους υπαλλήλους των διοικητικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου, επισκέφτηκε και συνομίλησε με το προσωπικό των γραμματειών όλων των Τμημάτων, ενώ συναντήθηκε και με εργαζόμενους στην Επιτροπή Ερευνών καθώς και με τους τρεις αντιπρυτάνεις, κ. Γεωργάτο, κ. Νικολόπουλο και κ. Πασχόπουλο. Στη συνέχεια οι υποψήφιοι επισκέφθηκαν την Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη όπου συνομίλησαν με τους υπαλλήλους και φοιτητές. Οι υποψήφιοι βουλευτές εντυπωσιάστηκαν από τη Μονάδα Κοινωνικής Στήριξης Φοιτητών με Ειδικές Ανάγκες, η οποία συστάθηκε μόλις πριν ένα μήνα. Ο διευθυντής της βιβλιοθήκης κ. Ζάχος, ο οποίος πρωτοστάτησε στη δημιουργία της Μονάδας, παρουσίασε την προσπάθεια που καταβάλλεται, προκειμένου οι φοιτητές ΑΜΕΑ να έχουν ολοκληρωμένη πρόσβαση στην ακαδημαϊκή γνώση.


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Πρόσφατες Τηλ.Συνεντεύξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

   

 

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου