Κώστας Τασούλας: Νέα εποχή για τη χώρα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

 

Οι εκλογές της Κυριακής  7 Ιουλίου θα θέσουν τέρμα με την ψήφο του ελληνικού λαού σε μία αχρείαστη δοκιμασία και επιδείνωση που υπέστη η χώρα από την αλλοπρόσαλλη και καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.  Ο κ.Τσίπρας παρέτεινε την κρίση.  Η χώρα έβγαινε από αυτήν το 2014. Και μας γύρισε πίσω, με δυσβάσταχτο κόστος, με νέα χρέη, εξαϋλώνοντας και κλείνοντας τις τράπεζες, και κυρίως, φορτώνοντας νέα βάρη στους Έλληνες. Έφερε δυο νέα μνημόνια, ένα τυπικό και ένα άτυπο αλλά με βαριές δεσμεύσεις που εμείς θα παλέψουμε να αλλάξουμε. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προϊόν της κρίσης. Καβάλησε το κύμα της οργής και κερδοσκόπησε πολιτικά από αυτή, εξαπατώντας τους Έλληνες. Και ο βασικός λόγος που σήμερα δεν τους πιστεύει κανείς είναι ότι οι Έλληνες θέλουν να κλείσουμε πίσω μας αυτή την εποχή. Τα πολιτικά προϊόντα της και το ύφος που τη συνόδευσε. Τον διχασμό, την πόλωση, την τοξικότητα στο δημόσιο λόγο. Και αυτό ακριβώς εκφράζει σήμερα η Νέα Δημοκρατία: την ανάγκη να βγει η Ελλάδα από το διχασμό, την τοξικότητα και την οικονομική μιζέρια και να χτίσουμε με όλους τους Έλληνες μια νέα πιο φωτεινή και αισιόδοξη Ελλάδα.

            Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου ξεκινάει μια νέα εποχή για τη χώρα.  Με ισχυρή εντολή ο νέος Πρωθυπουργός κ.Κυριάκος Μητσοτάκης θα δικαιώσει τις ελπίδες του λαού μας για ανάπτυξη και προκοπή, ενός λαού που τόσο δοκιμάσθηκε τα τελευταία 9 χρόνια. 

Τα παραπάνω,  τόνισε μεταξύ άλλων,  ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ.Κώστας Τασούλας επικοινωνώντας με πολίτες του νομού Ιωαννίνων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.  Ο κ.Τασούλας επισκέφθηκε τη Μπάφρα, τη Νεοκαισάρεια, το Πέραμα, την Κόνιτσα, το Αηδονοχώρι, το Βασιλικό, το Κεφαλόβρυσο, το Ωραιόκαστρο, τον Αγιο Κοσμά, τη Βήσσανη, το Δελβινάκι, το Καλέντζι, τα Πράμαντα, το Θεριακήσι, την Κοπάνη, τους Βαργιάδες, την Αχλαδέα, τους Γεωργάνους, τα Δερβίζιανα, το Ρωμανό, το Σιστρούνι, το Καλπάκι, τα Δολιανά και τον Παρακάλαμο.

 


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Πρόσφατες Τηλ.Συνεντεύξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

   

 

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου