Για το πρόγραμμα της παράταξης αλλά και τα όσα υλοποιήθηκαν κατά την τρέχουσα θητεία ενημερώθηκαν

οι υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα από την «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου».

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου κι εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Καψάλης ευχαρίστησε τους υποψηφίους για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο αλλά και για την άριστη συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα, καθώς οι 40 τουλάχιστον υποψήφιοι είναι εν ενεργεία Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων ενώ πολλά είναι και τα εν ενεργεία μέλη που αποφάσισαν να συστρατευτούν εκ νέου με το Δήμαρχο Πωγωνίου.

Στη σύντομη αναδρομή του ο κ. Καψάλης αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής Αρχής χωρίζοντάς το σε δύο βασικούς άξονες: στην προσπάθεια να αποκτήσει ο Δήμος οικονομική αυτάρκεια και στις κινήσεις που υλοποιήθηκαν στην κατεύθυνση ανάπτυξης της περιοχής. Όπως υπογράμμισε, ο Δήμος Πωγωνίου έχει ετήσια έσοδα που φτάνουν το 1εκ. ευρώ από το Αιολικό Πάρκο, την ξύλευση, το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού κλπ. ενώ μεγάλη είναι η λίστα με έργα υποδομών και παρεμβάσεις που έχουν ολοκληρωθεί ή δρομολογηθεί.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη και δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Το ψηφοδέλτιό μας είναι πλήρες και απαρτίζεται από αξιόλογα και ικανά άτομα με διάθεση κοινωνικής προσφοράς. Η Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου έχει παρουσία σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου αποδεικνύοντας έμπρακτα το σεβασμό με τον οποία αντιμετωπίζουμε τα χωριά και τους δημότες μας» τόνισε ο κ. Καψάλης.

Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει το φυλλάδιο με το αναλυτικό πρόγραμμα της παράταξης για την επόμενη πενταετία καθώς και τα έργα που έχουν εκτελεστεί και τα οποία αφορούν όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

 

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου