• Εντολή νίκης έδωσε στον Κων/νο Καψάλη το Δελβινάκι

 

 

Εντολή νίκης έδωσαν στον Κων/νο Καψάλη οι κάτοικοι του Δελβινακίου, της ιστορικής έδρας του Δήμου Πωγωνίου που υποδέχτηκαν την Κυριακή το πρωί το Δήμαρχο Πωγωνίου κι εκ νέου υποψήφιο, συνοδευόμενο από στελέχη της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου».

Ο κ. Καψάλης ευχαρίστησε τους δημότες για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σημειώνοντας ότι η μαζική παρουσία υποδηλώνει την αγάπη των κατοίκων για το Πωγώνι αλλά και την ανησυχία τους για το μέλλον του. Κάνοντας έναν αναλυτικό απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής επεσήμανε το σημαντικό έργο στην κατεύθυνση ανάπτυξης της περιοχής και παρουσίασε το στρατηγικό σχεδιασμό της παράταξης για τη νέα πενταετία.

Η ομιλία του κ. Καψάλη πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία, λίγα μόλις μέτρα από το πρώην Αρρεναγωγείο – Παρθεναγωγείο, το διατηρητέο κτίριο που είναι έτοιμο να επαναπαραδοθεί στους δημότες ως εκπαιδευτικό και πολιτιστικό ίδρυμα. Ένα σημαντικό έργο προϋπολογισμού́ 1.493.847€, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα πολιτισμού στο Δήμο.

«Μας ενώνει το κοινό όραμα να φτάσει το Πωγώνι ψηλά. Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, για ένα δυνατό Πωγώνι που θα στηρίζεται στις αρχές της δημοκρατίας, για ένα Πωγώνι που αξίζει στα παιδιά μας» τόνισε ο κ. Καψάλης.

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου κι εκ νέου υποψήφιος αναφέρθηκε στα έργα που εκτελέστηκαν ή δρομολογήθηκαν στην παρούσα θητεία τονίζοντας ότι έγιναν παρεμβάσεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες ώστε να υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη και παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Δ.Ε. Δελβινακίου.

Το Σάββατο ο κ. Καψάλης και υποψήφιοι σύμβουλοι της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» είχαν επισκεφθεί τις Κοινότητες Ζαραβίνας, Βήσσανης, Καταρράκτη, Ριαχόβου και Μαζαρακίου ενώ την Κυριακή το απόγευμα επισκέφθηκαν τη Ρουψιά και το Βασιλικό, έχοντας γόνιμο διάλογο με τους κατοίκους.

Σε όλες τις Κοινότητες ο κ. Καψάλης κάνει εκτενή αναφορά τόσο στα έργα που εκτελέστηκαν στα συγκεκριμένα χωριά όσο και σε όσα πραγματοποιήθηκαν στον ευρύτερο Δήμο και τους καταθέτει το πρόγραμμα της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» που κινείται σε τέσσερους βασικούς άξονες:

Δήμος με οικονομική αυτοτέλεια

• Ανάπτυξη τουριστικού προϊόντος

• Διεκδίκηση για την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού και μεγάλων έργων

• Περαιτέρω στήριξη του πρωτογενούς τομέα

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ο κ. Καψάλης και τα μέλη της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» θα επισκεφθούν στις 18:30 το Ωραιόκαστρο και στις 20:00 την Κάτω Μερόπη.

  • Ικανοποιημένοι οι δημότες από το έργο του Κ. Καψάλη

 

Ικανοποιημένοι από το έργο του Κων/νου Καψάλη και της Δημοτικής Αρχής είναι οι δημότες που συνομίλησαν το Δήμαρχο Πωγωνίου κι εκ νέου υποψήφιο και τα μέλη της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» κατά την επίσκεψη της παράταξης στις Κοινότητες Άνω Ραβενίων, Μαυροβουνίου και Γεροπλατάνου.

Οι δημότες ενημερώθηκαν για το σύνολο των έργων που έχουν εκτελεστεί κατά τη διάρκεια της θητείας αλλά και για το σχεδιασμό που αφορά την επόμενη πενταετία.

«Έχουμε μεγαλεπήβολα σχέδια για τη νέα θητεία και ήδη έχουμε θέσει τις βάσεις για έναν Δήμο οικονομικά αυτοτελή. Οφείλουμε να βρούμε λύσεις στο οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημιουργώντας πηγές εσόδων που θα χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση έργων και θα αποδοθούν ανταποδοτικά στους δημότες μας» τόνισε ο κ. Καψάλης κατά τη διάρκεια των επισκέψεων .


 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

Πρόσφατες Τηλ.Συνεντεύξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

   

 

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου